Forbes порахував доходи ексрадника офісу президента Олексія Арестовича: вони значно більші, ніж той запевняє

Популярність скандальновідомого ексрадника офісу президента стрімко зросла. Спеціалісти змогли порахувати, скільки Арестович заробляє під час війни.

Популярність ексрадника офісу президента Олексія Арестовича значно зросла після початку повномасштабного вторгнення. Хтось вважає його “заспокійливим”, а хтось сексистом. Проте, кількість підписників чоловіка зростає. За час повномасштабної війни, фоловери Арестовича зросли у 9 разів. Не можна не погодитись, він вміє заробляти. Forbes провід дослідження та порахував, скільки зараз заробляє спікер.

Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович
Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович

Останній тиждень знов сколихнув увагу до ексрадника Арестовича. Чоловік образив почуття жінок під час семінару. Блогерки Емма Антонюк та Яна Брензей розігнали цей скандал мережею, а депутатка Інна Совсун подала позов до суду, адже переконана, вислови Арестовича, це заклик до насилля. Олексій звинувачення відкидає. Він стверджує, слова вирвані з контексту, а проти нього готують інформаційну компанію.

Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович
Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович

Й раніше Олексій був помітним лектором на семінарах особистого зростання. Тільки YouTube Арестовича налічував 146 тисяч підписників. Він мав особистий сайт, де продавав свої лекції та семінари. Але велика війна внесла свої корективи в його життя. Спікер з’являвся  в ефірах національного марафону. По декілька разів на дню Олексій запевняв в непереможності України, чим заспокоював народ. Чоловік отримав широку популярність та ріст його фоловерів вражав. Кількість клієнтів, що купують його продукти також стрімко зросла.

Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович
Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович

У 2022 році Арестович розповів про розмір своїх заробітків. Тоді, ексрадник озвучив суму в 30 тисяч доларів. Проте Forbes покопалися та запевняють, гонорари Арестовича значно більші. Лише один семінар приносить Олексію до 36 тисяч доларів. А на жовтень її заплановано аж 7. За приватні консультації, тривалістю 1-1.5 години, кожен охочий має заплатити 3 тисячі доларів. Кількість консультацій звісно не розголошується, проте адміністратор Арестовича повідомила, що черга велика, та вільне вікно може з’явитися лише за рік.

Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович
Forbes назвав суму грошей, що заробляє Олексій Арестович

Крім зазначеного, Олексій отримує монетизацію. Сервіс аналітики SocialBlade оцінює його дохід від YouTube на рівні не менше 4 тисяч доларів. Хоча, через брак даних точну цифру вони не називають.

Тож, якщо скласти всі джерела заробітку Олексія, виходить значно більш як 30 тисяч, про які він запевняв торік. Тільки за семінари й тільки за жовтень, його заробіток складе понад 120 тисяч доларів.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.