Чому дороги Потапа та його дружини Насті Каменських розходяться? Продюсер розповів правду: “Сильна образа”

Знаменитий український продюсер Михайло Ясінський прокоментував зміни у кар'єрі Потапа та Насті Каменських після початку повномасштабної війни.

Настя Каменських повернулася до України набагато раніше, ніж її чоловік Потап. Поки співачка відновлювала свою репутацію, Олексій ніби закопував себе ще глибше то невдалою композицією, то заявою про іспанську територіальну оборону. Справи у чоловіка дійсно пішли не дуже: його колишня дружина, з якою він вів бізнес більше 20 років Ірина Горова створила власну компанію, що займається продюсуванням; підопічні від нього пішли, а Настя Каменських навіть в кар’єрному плані також віддалилася від благовірного.

Чому дороги Потапа та його дружини Насті Каменських розходяться

Чому дороги Потапа та його дружини Насті Каменських розходяться

Нещодавно продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський дав ексклюзивний коментар, в якому вперше поділився своєю думкою стосовно того, що відбувається з Потапом, і чому йому не вдається влитися у сучасний український шоу-бізнес попри неймовірний досвід, зв’язки і здавалося б хорошу репутацію до 24 лютого. Звісно, не обійшлося без Насті Каменських, яка долю свого чоловіка не розділяє і продовжує розвиватися як виконавиця.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Чому дороги Потапа та його дружини Насті Каменських розходяться

“Потрібно розглянути цю ситуацію. Але мені здається там щось інше. А саме глибока рефлексія, особиста образа на світ, який до тебе несправедливий, – вразив заявою зірка. – Щось чує, але не розуміє. Потрібно бути уважнішими і довіряти світу навколо. Він змінюється, бо так, як було, вже не буде, він (Потап) навчався працювати в інших умовах, і він теж повинен перевантажитися, треба попрощатися з тим, що було, треба перевчитися, тепер хочеться сенсів, треба слідувати своїй цільовій аудиторії. Можна вийти з будь-якої ситуації, і вона в нього не така складна, як він сам її відчуває. Старі схеми не працюють”

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських відреагувала на критику аудиторії її інтерв’ю для Маші Єфросиніної, яке артистка дала півроку тому. Своєрідним чином зірка підкреслила, що насправді була щирою і пишається собою. Звісно, шанувальники дуже підтримали її.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?