Ростуть із затримкою мовлення: дружина Романа Сасанчина та Катерина Репяхова мають однакові проблеми у дітей

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна розповіла про здоров'я своєї дочки. Що відбувається з маленькою Елізабет?

Лайфстайл-блоги останнім часом набирають велику кількість шанувальників, тож дружини відомих українських чоловіків часто вдаються до створення подібних блогів, в результаті ведення яких отримують доволі великі гроші.

Їхня популярність доволі просто пояснюється: завжди можна дізнатися від блогера щось нове. Наприклад, в якій клініці народжувати, яку косметику купувати, в яких закладах годують погано і в яких добре. Блогери діляться абсолютно будь-яким досвідом: від хвороб до організації свят, і звісно це в якомусь сенсі дуже корисно.

Іванна Сасанчин та Катя Репяхова розповіли про затримку мовлення у їхніх дітей

Іванна Сасанчин та Катя Репяхова розповіли про затримку мовлення у їхніх дітей

І Катерина Репяхова і Іванна Сасанчин показували своїм підписникам на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, як проходить їхня вагітність, а також народження малюка. Непрості будні матусі, хвороби, недосипання, складнощі з власним здоров’ям та зі здоров’ям дитини, – усе це вони висвітлювали публічно.

Зокрема не так давно дружина Віктора Павліка розповіла про те, що їхній спільний син Михайло має затримку у мовленні. На щастя, усе обійшлося і нічого серйозного у дитини немає. Нещодавно і дружина Романа Сасанчина повідомила рівно про таку саму проблему. Елізабет також не квапиться починати говорити, втім, це обов’язково станеться.

Іванна Сасанчин та Катя Репяхова розповіли про затримку мовлення у їхніх дітей

Варто відмітити, що Катерина насправді пройшла через справжнє пекло, коли намагалися встановити реальну причину стану свого сина. Лікар заявив, що Михайло не розмовляє через те, що Катерина перенесла інфекцію, коли була вагітною. Сім’я вже збиралася відвозити дитину до Ізраїля, щоб надати йому правильне лікування. Однак, коли Катя звернулася до іншого лікаря, він зміг одразу ж заспокоїти блогерку та пояснити що відбувається. Із цієї історії не тільки вона змогла винести доволі цінний урок, але і її підписники, які також будуть уважно перевіряти інформацію, що отримують з чужих вуст.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".