Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім’ю: це були нестандартні стосунки теща-зять

Відома співачка Ніна Матвієнко часто висловлювала невдоволення стосунками своєї доньки Тоні. Зірка прихистила Арсена Мірзояна у своєму домі та розповіла про подробиці їхніх непростих взаємин.

Українські артисти Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко одружилися в 2017 році. Мірзоян має двох синів від першого шлюбу, а Тоня – доньку Уляну. Окрім цього подружжя має спільну донечку Ніну, яку назвали на честь зіркової бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко завжди переймалась стосунками своєї донки, адже Тоня вже мала невдалий досвід шлюбу. З колишнім чоловіком Антоніна не підтримує зв’язок та не бажає згадувати його публічно. Ніна Матвієнко ділилась, що побоювалась приймати в сім’ю і другого чоловіка доньки, Арсена Мірзояна. У зірки були сумніви, щодо щирості його намірів та почуттів. Також Матвієнко хвилювалась, що їхню сім’ю використають, через відоме прізвище.

Ніна Матвієнко про Мірзояна

З початком повномасштабного вторгнення, Тоня Матвієнко разом із донькою поїхали за кордон. Її чоловік Арсен Мірзоян залишився в Україні та протягом певного часу жив із зірковою тещею під одним дахом.

20 вересня 2022 року в програмі “ЖВЛ” на телеканалі каналі ТЕТ народна співачка Ніна Матвієнко несподівано згадала про свого зятя у інтерв’ю. Останні події в країні повністю змінили картину їхніх сімейних стосунків. Ніна Матвієнко заявила, що вони з Арсеном не просто теща та зять, а справжня сім’я. За словами зірки, із Мірзояном вона ладять навіть краще, аніж з донькою.

Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім'ю
Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім’ю

Ніна Матвієнко про спільне життя з сім’єю Тоні

25 липня 2023 року уся зіркова родина взяла участь в проєкті “Слава+” та поділилась деталями спільного життя. Після повернення на Батьківщину, Тоня разом із донькою також почали жити в будинку Ніни Митрофанівни. Зіркова бабуся розповіла про непорозуміння, які час-від-часу виникали між нею та сім’єю Тоні.

На запитання, чи виникають сварки у родині, Ніна Матвієнко відповіла, що інколи дорікала донці. Жінка завжди була прямолінійною та ніколи про це не шкодувала. Вона часто могла висловини невдоволення Мірзояном чи його синами. Проте Антоніна завжди реагувала різко на подібні закиди:

“Якщо це їй щось дороге, то вона зразу ставить мене на місце”, – зізнавалась співачка.

Також народна артистка розповідала про безлад у своєму будинку:

“Ти наче раб ходиш після них це все робиш, прибираєш, миєш підлогу, а це не цінується”, – невдоволено розповідала Матвієнко.

Проте виправдовувала це тим, що вони – сім’я артистів

Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім'ю
Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім’ю

Арсен Мірзоян про вплив тещі на стосунки з Тонею

“По-перше, вона як мама”, – відповів музикант.

В неї завжди існували певні правила моралі в стосунках. Для Нині Митрофанівни Тоня та Арсен залишались дітьми, тому вона завжди оцінювала їх з цієї позиції.

“Ми вже розуміємо, що ми не молоді, ну і куди нам слідкувати за мораллю, за нормами. Ми вже живемо у своє задоволення”, – казав Мірзоян.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.