Влад Яма, Олег Винник, Олександр Еллерт і не тільки: кого із зірок-втікачів публіка більше не сприймає

З початком повномасштабного вторгнення, багато людей вимушено покинуло Україну, не стали виключенням й зіркові чоловіки призовного віку. Хто із селебриті виїхав за кордон? Про це детальніше у статті.

На початку повномасштабного вторгнення, багато зіркових родин поїхали за кордон. Згодом, більшість з них повернулися на Батьківщину. Наразі артисти та музичні гурти виїжджають за межі України, лише для проведення благодійних турів.

Проте не всі відомі чоловіки вирішили повернутись до України. Дехто із зірок-втікачів і до сьогодні залишається за її межами та не планує повертатись.

Влад Яма

Відомий танцюрист та хореограф Влад Яма покинув межі України, щойно почалась повномасштабна війна. Наразі чоловік перебуває у США разом із дружиною та сином. Яма розповідав, що перетнув кордон ще до того, як чоловікам заборонили виїжджати. Хореограф одразу зіткнувся з критикою у соц. мережах. Влад Яма навіть відповідав кільком обуреним коментаторам та зізнавався, що відчуває провину за свій вчинок.

На своїй сторінці у Instagram, танцюрист звітував про участь у зборах коштів для ЗСУ. Також Яма доєднувався до благодійних вечорів та аукціонів.
В описі до свого профілю, хореограф залишив інформацію про те, що знаходиться у Маямі. Про повернення до України чоловік не згадує.

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші

Олег Винник

Співак Олег Винник протягом тривалого часу приховував своє місцеперебування. Влітку цього року артист вирішив нагадати про себе та з’явився в інтерв’ю для YouTube-проєкту “КРП”. Зйомки відбулись у Берліні, саме тут наразі проживає Винник. Чоловік зізнався, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, які почались ще у турі 2021 року.

Він пояснив, що є резидентом Німеччини вже протягом 23 років.
Наразі Винник проходить лікування за кордоном та матеріально допомагає Збройним Силам України. Також Артист створив власний благодійний фонд, який отримав символічну назву – “Вовчиця”.

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші

Олександр Еллерт

Влітку минулого року шоумен зміг виїхати до Каліфорнії, США. За словами Олександра, за кордоном він брав участь у концерті з нагоди Дня Незалежності. Однак, до України, шоумен досі не повернувся. Цей вчинок Еллерта розкритикували в Мережі, проте чоловік залишається байдужим до негативних коментарів.

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші

Анатолій Євдокименко

Онук Софії Ротару, Анатолій Євдокименко, подолав довгий шлях, щоб виїхати з України. Чоловік, разом зі своїм батьком Русланом, намагався незаконно перетнути кордон на початку березня минулого року. Вони були затримані прикордонниками, коли перетинали державний кордон на надувному човні.

Згодом, Анатолію все ж вдалося виїхати. Зараз чоловік перебуває у Великій Британії та ділиться світлинами з Лондону. Свою втечу онук Ротару пояснював тим, що бажав почати життя з чистого листа. Наразі Анатолій займається музичною творчістю та виступає під псевдонімом SHMN.

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.