Нетрадиційні стосунки: 54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з чоловіком, який виявився молодший за неї аж на 20 років. Це серйозно вплинула на життя зірки.

Надія Матвєєва давно стала взірцем для багатьох українок у багатьох напрямках: телеведуча неймовірно виглядає, має прекрасну фізичну підготовку, готова працювати і досягати своєї мети, має прекрасний смак і в цілому викликає лише захоплення. Тому зовсім не дивно, що своє особисте життя вона налагодила дуже швидко.

54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

Надя Матвєєва
54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

Декілька років тому Надія зізналася, що давно перебуває у стосунках, і роман приховувала не просто так. Уся справа в тому, що новий обранець зірки молодший за неї на 20 років, і це викликало складнощі навіть у родині артистки, що вже й казати про суспільну думку.

“Це не традиційні відносини. Я маю на увазі різницю у віці, – визнала Надія у своєму коментарі. – Він молодший за мене і набагато 20 років. Для мене це було до певної міри табу, я не уявляла, що таке може бути. Але життя таке”, — зізналася в одному зі своїх інтерв’ю відома телеведуча і додала, як сильно кохає свого обранця.

При цьому, рідні зовсім не схвалили стосунків знаменитості, заявивши їй, що імовірніше за все, молода людина хоче скористатися її популярністю, а не вбачає у цих стосунках довгої історії з щасливим кінцем. Втім, Надія Матвєєва перш за все слухає своє серце, а не оточуючих її людей, а тому довіряє бойфренду і поки що демонструє, що мала рацію.

Нагадуємо, що не так давно Надія Матвєєва розповідала про те, які процедури наважилася зробити, щоб омолодитися. Зірка ніколи не видавалася до серйозної пластики, але все ж таки їй не чужа косметологія.

Що важливо, телеведуча одразу ж запевнила, що на подібні речі вона йде перш за все через свою роботу та кар’єру, адже в кадрі завжди необхідно виглядати фантастично. Вимоги телеглядачів та каналу жінка сприймає об’єктивно і працює над собою регулярно. Але деякі шанувальники неодноразово ділилися думками, що це може бути пов’язано саме з романом зірки.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.