Після новини про розлучення Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком: “Він хоче іншого життя”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше в житті розповіла про кризу в стосунках з чоловіком Вадимом через різницю у віці. Усі деталі в статті.

Минулого року мережею прокотилася гучна чутка про те, що Оля Полякова розлучається зі своїм чоловіком. Вона так і не підтвердилася, а пізніше співачка взагалі офіційно спростувала дану новину.

Вадим Буряковський намагався втекти з України
Оля Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком

Втім, вона не стала приховувати, що негаразди у стосунках з її благовірним все ж таки є. Здебільшого вони з’явилися через тривалу розлуку подружжя. Поки Оля Полякова разом з дочками знаходилася за кордоном, її чоловік вчився жити по-новому в Україні. Воз’єднання хоча і пройшло бурхливо та радісно, але пізніше пара зрозуміла, що встигла змінитися, поки була окремо.

Оля Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком

На щастя, Вадим та Оля досі кохають одне одного, щасливо живуть та навіть не заперечують можливості народження в них третьої спільної дитини. І тим не менш артистка розповіла, що зараз вона бачить нові проблеми у стосунках, яких раніше ніколи не було. Пов’язано це з різницею у віці. Як ніяк Вадим старший за свою кохану на 20 років.

Дана думка прозвучала в інтерв’ю Олі Дмитру Гордону.

“Це складно. Це складно тим, що коли тобі 23, а йому 40 – це дуже весело. Коли йому 50, а тобі 35 – це теж весело. Це ще нормально, – сказала співачка. – З іншого боку, у нас є така тема – він уже дорослий. Він уже трошки хоче іншого життя, а я ще кінь педальний. Я ще хочу кудись нестися, у мене шило в дупі. А він уже хоче поспати”

Нагадуємо, що кохання Олі Полякової та Вадима Буряковського розпочалося з заходу, на якому виступала співачка. Тоді вона була ще нікому не відомою, молодою та перспективною. Бізнесмен був одруженим, але дітей не мав, хоча дуже про них мріяв.

Врешті-решт, вони дуже сподобалися одне одному, але артистка одразу ж поставила ультиматум і змусила нового обранця покинути дружину. Досить скоро вона завагітніла. Сталося це через рік. Пара побралася і стала батьками. Коли Марія трошки підросла артистка почала підкорювати сцену і вдруге завагітніла, коли вже була знаменитою артисткою.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.