“Визнаю цю ситуацію ганебною!”. Юрій Ткач прокоментував свій гучний скандал: зірки, що підтримали артиста

Днями відомий український телеведучий та актор Юрій Ткач став учасником чергового скандалу, що стосувався весілля. Чоловіку вдалось виправдались та отримати прихильність своїх колег-медійників.

Ганебне весілля за участі Юрія Ткача

В жовтні цього року відомий український актор Юрій Ткач засвітився на спільному знімку із фігурантом судової справи про “п’яні вечірки”. Учасниками скандалу стали блогери з Івано-Франківська, що влаштовували гучні святкування в Києві та вчиняли насильницькі дії, щодо запрошених дівчат. Обвинувачуваний Олег Захаров опинився на свободі під заставу в майже пів мільйона гривень.

Згодом чоловік влаштував весілля в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa. Ведучим дійства став Юрій Ткач. Мережею почали ширитись світлини обіймів артиста разом із Захаровим, а також відео, де гості розкидають стодоларові купюри під російський реп. Події такого характеру викликали безліч запитань в Інтернет-користувачів.

Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал та отримав потужну підтримку від зірок
Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал та отримав потужну підтримку від зірок

Вибачення

Згодом підписники телеведучої Маші Єфросиніної попрохали прокоментувати вчинок Ткача, адже зірка не тримається осторонь ситуацій, які стосуються насилля над жінками.

Єфросиніна висловила обурення, щодо роботи державних органів та додала:

“Щодо Юри, вважаю, він має висловитися”

Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал і отримав потужну підтримку від зірок
Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал і отримав потужну підтримку від зірок

22 жовтня Юрій Ткач опублікував допис, в якому перепросив за свій вчинок. Як зазначив актор, ні він, ні його оточення не знало про “скандальний бекграунд” блогера. Ткач заявив, що разом із дружиною, яка є його менеджером, завжди перевіряє своїх замовників на дотичність до політики, або ж скандалів, що стосуються війни. Як виявилось, їхні фільтри були заслабкими.

“Визнаю цю ситуацію ганебною!! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!!!”, – додав комік.

Також ведучий наголосив, що весь гонорар передасть військовим.

Реакція зірок

Багато медійних особистостей підтримали колегу. Блогер Олександр Волошин, співак, а нині військовий Віталій Козловський, телеведучий Анатолій Анатоліч, комік Віктор Гевко, акторка Наталка Денисенко та інші.

Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал та отримав потужну підтримку від зірок
Юрій Ткач прокоментував нещодавній скандал та отримав потужну підтримку від зірок

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.