Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках: “Я хочу сказати”

Колишній чоловік російської співачки Ані Лорак Мурат вразив зізнанням про непрості часи, які він нещодавно прожив, а також розповів, хто його підтримав.

3 місяці тому колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зіграв розкішне весілля з українкою Лілією Реус. Цього дня пара чекала 2 роки, адже пропозицію руки і серця жінка отримала 2021-го.

До речі, майже одразу після того як поповзли чутки про те, що він повернувся до своєї колишньої дружини-співачки. Що саме тоді відбулося між закоханими достеменно невідомо, але подейкували, що пара разом не була, як раптом помирилася та вирішила побратися.

Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

Мурат Налчаджиоглу видалив фотографії з новою дружиною
Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

Торжество провели на відкритому повітрі. Для обраниці бізнесмена це також було друге весілля у житті, але подейкують, що ці стосунки вже добігають свого кінця. Що ж сталося?

Днями новоспечена дружина Мурата видалила з особистої сторінки статус його дружини, а також усі спільні фотографії з ним. Через декілька годин так само вчинив і бізнесмен. При цьому жодних коментарів жодної сторін не надійшло.

В цілому Мурат поводився дуже стримано і майже не проявлявся в інформаційному просторі. Аж ось чоловік опублікував у своєму мікроблозі фотографію з рідними сестрами. Виявляється, чоловік прожив доволі непрості часи, які включали операцію та роботу над емоційним станом. І тоді поруч з ним були саме родички. Про дружину він не сказав ні слова.

Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

“Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, чистки души та тіла, і нарешті стрижка в барбершопі, мої янголята. Я хочу сказати дякую людям, які написали мені хоча б одне слово. Я навіть хочу сказати спасибі тим, хто не писав, усі можуть бути зайнятими, я це розумію і це дуже нормально. Я в порядку, сильніший, ніж коли-небудь”

І про імовірне розлучення з Лілією Реус Мурат знову не сказав ані слова, але натякнув, що все не дуже добре. Як ніяк, але чоловік зазвичай реагує на новини, що стосуються його обраниці.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.