Як виглядав перший чоловік Марічки Падалко, з яким вона була у стосунках з 14 до 29 років: шлюб без дітей

Відома українська телеведуча Марічка Падалко, окрім успішної медійної кар'єри, також змогла побудувати щасливу та міцну родину. Мало хто знає про першого чоловіка зірки, їхня історія тривала 15 років

Перший чоловік Марічки Падалко

Відома українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко зазвичай уникає розмов про свого колишнього чоловіка. Вперше зірка публічно розповіла про розлучення у 2005 році. Ім’я екскоханого Падалко й досі тримає в таємниці, а деталей історії не знають навіть колеги зірки. Марічка не бажає, аби ця інформація набула розголосу.

В жовтні цього року Марічка Падалко вперше поділилась про колишні стосунки, що тривали протягом 15 років. Ведуча ТСН завітала на інтерв’ю до Слави Дьоміна та ексклюзивно розповіла кілька фактів про своє перше кохання.

Марічка Падалко розповіла про свого першого офіційного чоловіка
Марічка Падалко розповіла про свого першого офіційного чоловіка

Зірка зізналась, що стосунки з першим чоловіком почались, коли їй було 14 років. Попри 15 років спільного життя, дітей у пари не було. За словами Падалко, народження дітей вони не планували за власним бажанням. Марічка була затятою кар’єристкою, тому навіть не хотіла уявляти себе в ролі матері.

Відомо, що колишній чоловік телеведучої був досить заможним:

“Він хорошим був чоловіком, який гарно до мене ставився. Я нічого не потребувала. Ніколи мене не ображав, не пив, не курив, мав гарно освіту”, – розповіла Падалко.

Знайомство з Єгором Соболєвим

Причиною розлучення з ексчоловіком стала закоханість. Річ у тім, що Марічка разом із колишнім познайомилась з Єгором Соболєвим та його дружиною, це відбулось на спільній вечірці. Згодом ці стосунки стали частиною любовного чотирикутника. У Марічки Падалко та Єгора Соболєва з’явились взаємні почуття одне до одного.

Марічка Падалко розповіла про свого першого офіційного чоловіка
Марічка Падалко розповіла про свого першого офіційного чоловіка

Колишній журналіст і нардеп Єгор Соболєв довго вагався, він не хотів руйнувати шлюб, через свою доньку Алісу. Врешті обидва подружжя розлучилось, а вже у 2010 році Падалко стала дружиною Соболєва.

Лише в стосунках з новим чоловіком, Марічка відчула справжнє бажання стати матір’ю. Падалко народила трьох прекрасних діток та стала багатодітною мамою. Жінка ніколи не шкодувала про свій вибір. Зараз вона щаслива у стосунках з екснардепом та тішиться своєю міцною родиною.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.