“Виховати малечу з любов’ю”. 54-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про поповнення в сімʼї: це дівчинка

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва заінтригувала мережу зізнанням про те, що в її маленькій родині сталося неочікуване поповнення.

Останні декілька років Надія Матвеєва надзвичайно відкрита зі своїми шанувальниками. Якщо раніше телеведуча тримала все при собі, то зараз може залюбки розповісти про те, що відбувається в її сім’ї. Наприклад, зірка розповіла про те, що в її житті з’явився коханий чоловік.

У стосунках з рідними Надія переживає серйозну кризу саме через свого коханого, адже він молодший за неї на 20 років. Оточуючі вважають, що чоловік використовує свою обраницю, але Надія Матвєєва дослухається до свого серця і довіряє партнеру.

Надія Матвєєва розповіла про неочікуване поповнення в її сім’ї

Що відомо про чоловіка телеведучої Надії Матвєєвої
Надія Матвєєва розповіла про неочікуване поповнення в її сім’ї

Примітно, що зірка при цьому дуже любить свою сім’ю і демонструє це усіма можливими способами. Зокрема, вона неймовірно ніжно ставиться до улюбленців. І вона це нещодавно довела зайвий раз.

Надія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала цуценя. За її словами, в її сім’ї сталося неочікувано поповнення. Маленька красуня потрапила до її рук з вулиці, але не затримається надовго, так як Матвєєвої, бо вона все ж таки буде підшукувати їй іншу сім’ю.

У коментарях під публікацією можна знайти трохи більше інформації про собачку. Виявляється, її знайшла одна з користувачок і передала Матвєєвій. Згодом було встановлено, що у пухнастика травма лапки, яка була отримана в результаті утримання її в клітці.

Нагадуємо, українська телеведуча Надія Матвєєва має сина Владислава. Після 24 лютого 25-річний хлопець вирішив захищати Україну, і зіркова мати підтримала рішення своєї єдиної дитини. Телеведуча додала, що спочатку Влад та її коханий, імені якого вона не розкриває, також хотіли записатися, але їм відмовили, оскільки всі місця вже були зайняті.

Зараз Надія Матвієво здебільшого тішить мережу контентом у своєму блозі, активною інформаційної підтримкою і безпосередньою участю у благодійності. Нового члена родини телеведуча безумовно кудись влаштує.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?