У Потапа нова фаворитка: поки Настя Каменських робить вигляд, що все в порядку, продюсер не приховує правду

Більше року у мережі ходять чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, але нещодавно продюсер здивував купою компліментів, яку адресував зовсім не дружині.

Усім відома артистка, яка в дитинстві виступала під псевдонімом Асоль, неодноразово намагалася повернутися на велику сцену. Втім, кожного разу терпіла поразки. Вокалістка тим не менше неодноразово давала зрозуміти, що не буде здаватися і має намір повторити успіх Аліни Гросу, яка зараз є однією з найуспішніших українських співачок.

Потап публічно показав, як просуває SWOIIA

Потап публічно показав, як просуває SWOIIA

Не так давно був випущений новий кліп артистки, який був зроблений у дуеті з Каменських. Для аудиторії це стало великим сюрпризом, адже Настя навряд стала б виступати з невідомою нікому колегою, так як для неї дивідендів не буде майже ніяких.

Втім, в мережі дуже швидко з’явилося пояснення такому неочікуваному рішенню. Виявляється SWOIIA ще до 24 лютого заплатила Потапу за просування в шоу-бізнесі, однак подальші події внесли певні корективи і свою частину договору Олексій просто не виконав. Зараз же він намагається надолужити втрачений час і максимально швидко влаштувати для екс Асоль кар’єру.

І до цього він докладає максимум зусиль, що навіть видно з публікації на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Нещодавно він просто опублікував у своєму мікроблозі кадри з підопічною і наробив їй купу компліментів, не намагаючись прикрити лестощі.

Звісно, Настя Каменських доводиться миритися з таким положенням справ, адже її чоловік взяв під своє крило нову артистку і має зробити з нею суперзірку.

Нагадуємо, що півроку тому прогримів скандал за участю Потапа. Його колишня підопічна Євгенія Горда, якій він також колись обіцяв музичну кар’єру заявила, що була коханкою продюсера. Мовляв, це було частиною їхньої домовленості, в результаті якої вона мала отримати стабільну кар’єру на сцені.

Олексій, мовляв, для неї нічого з обіцяного не зробив, а сама Євгенія незабаром евакуювалася до Сполучених Штатів Америки, де і знайшла в собі сили заговорити про пережите на всю Україну. Горда заявила, що наважилася на це зізнання саме тому, що знаходиться дуже далеко від Потапа і їй немає чого боятися. До даних заяв аудиторія поставилася скептично, втім, знайшлася велика частина користувачів, які їм повірили та підтримали.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.