Залишила після себе не тільки чоловіка-вдівця: хто насправді успадкував розкішний маєток Руслани Писанки?

Знаменита українська акторка Руслана Писанка пішла з життя минулого року, і зробила це дуже неочікувано. Ні фанати, ні колеги не знали правду про її хворобу.

Минулого літа уся Україна отримала невтішну новину — з життя пішла легендарна українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Зірка нікому не розповідала про те, в якому стані знаходилася насправді, хоча тривожна правда вийшла назовні ще взимку 2021-го.

Так, під час вистави артистка втратила свідомість та впала зі сцени. Через падіння вона отримала травму, в результаті якої була вимушена провести дослідження і дізнатися про свій діагноз. Лікувати рак не було жодного сенсу.

У маєтку Руслани Писанки живе не тільки її чоловік

Рус
У маєтку Руслани Писанки живе не тільки її чоловік

Лікарі прописали для акторки курс, який мав просто допомогти їй прожити час, що був для неї відведений. Але своєму чоловіку вона говорила про те, що обов’язково видужує, і він вірив. Ігор Ісаков зізнався, що правда була перед ним на папері, але він все одно жадібно хапався за ілюзії, які йому надавала дружина, адже саме так він міг пройти через те, що підготувала для нього доля.

Не менш сумним фактом є те, що свої останні дні Руслана Писанка провела далеко від Батьківщини. Зірка лікувалася в Німеччині і там померла. Ігор доклав неймовірних зусиль для того, аби перевезти її в Україну та поховати тут. Коли Ігор зробив усе необхідне, то повернувся у маєток, який колись побудував разом зі своєю коханою.

Чоловік Руслани Писанки показав, як проводить час після втрати дружини
У маєтку Руслани Писанки живе не тільки її чоловік

Ісаков є єдиним офіційним спадкоємцем Руслани Писанки, так як дітей в них не було, він був її офіційним чоловіком, і навіть матір, яка напевно могла б претендувати на щось, померла незадовго до смерті її дочки, і також від раку.

Але не можна сказати, що на Ігоря взагалі ніхто не чекав у їхньому з Русланою будинку, адже у зіркової пари був малюк-пухнастик, який нетерпляче чекав на повернення своєї господині додому. Дочекався він лише на Ігоря, але Ісаков неодноразово показував, як вони з ним проводять час.

Зараз вдівець живе з улюбленцями, в будинку нічого не змінює і говорить про те, що намагається зберегти все так, ніби Руслана має от-от повернутися додому.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.