Ані Лорак відреагувала на заяву колишнього чоловіка про причини розлучення з новою дружиною: “Зрадив”

Відома російська співачка Ані Лорак вперше відреагувала на заяви свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, пов'язані з чутками про його розлучення.

До сімейного щастя колишній чоловік Ані Лорак рухався дуже довго. Мурат Налчаджиоглу невдовзі після розлучення зі співачкою зійшовся з красунею-українкою Лілією Реус, яка професійно займається макіяжем. Візажистка одразу ж сподобалася публіці, здебільшого через те, що дуже нагадувала саму Кароліну. Як ніяк, але в артистки не тільки багато хейтерів, але так само відданих фанатів.

Ані Лорак відреагувала на звернення екс-чоловіка щодо розлучення

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу Лілія Реус: копія Ані Лорак
Ані Лорак відреагувала на звернення екс-чоловіка щодо розлучення

Стосунки цієї пари не були безхмарними. Мурат та Лілія навіть якось розставалися. Відбувалося це 2021-го, коли активно пліткували про примирення бізнесмена зі співачкою. Колишня пара ніжно обнімалася на святі у Філіпа Кіркорова, а пізніше провела чарівний уікенд на яхті. Але після повернення Мурат вирішив зійтися саме з Лілією, а через декілька місяців зробив їй пропозицію руки і серця у Туреччині, після того, як познайомив красуню зі своїми родичами.

Але весілля сталося лише через 2 роки, імовірно відкладене через події в країні. Мурат одружився знову влітку 2023-го, декілька місяців тішив мережу романтичними знімками, заявляв, що його падчерка йому як рідна, як раптом поповзли чутки про розлучення. І не на пустому місці, адже пара повидаляла статуси одружених на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, а також позбавилася від спільних фотографій.

Після новини про розрив Мурат взагалі ніяк не реагував на плітки навколо його сімейного життя, не спростовував чутки, а пізніше лише декілька разів попросив сторонніх людей нелісти у його стосунки. Так і нещодавно він зробив публікацію, в якій заявив, що не хоче, або це торкалося його дочки, поділився певними припущеннями щодо причин розлучень, але так і не сказав, що відбувається з ним та його обраницею.

Найдивнішим є те, що Ані Лорак залишила вподобайтеся на цьому дописі, хоча після його возз’єднання з Лілією, вона жодного разу не реагувала на контент чоловіка.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.