“Немає ні іскри, ні емоції”: причиною розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе стала не коханка

Пройшло півтора роки з моменту, коли в мережі з'явилася інформація про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Як відомо, пара довго не зізнавалася у цьому.

Минулого року Віра Брежнєва Костянтин Меладзе емігрували до Італії та поселилися там у розкішній віллі. Як відомо, подружжя давно придбало дану нерухомість і раніше користувалося нею в період так званих канікул. Ба більше, неодноразово в пресі з’являлась інформація про те, що цей будинок обидва полюбляють найбільше. Мовляв, тільки-но з’являється можливість поїхати до Італії, вони одразу ж збирають валізи та вирушають в подорож.

Марія Тиха розкрила причину розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Марія Тиха розкрила причину розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Але вже через декілька місяців після 24 лютого стало відомо, що Віра та Костянтин більше не разом. При цьому обидва заперечували дану інформацію і навіть намагалися підтримувати видимість стосунків.

Версії на рахунок того, що стало причиною розладу в шлюбі було дуже багато, але жодна з них не підтвердилася. Останнім часом поговорювали, що Меладзе проміняв свою дружину на коханку. Софія Тарасова, яку нарекли пасією продюсера була вимушена публічно спростувати новину про їхній роман. Втім, досі невідомо, що насправді сталося між партнерами.

Натомість нещодавно з’явилася інша версія від відьми Марії Тихої, яка заявила, що насправді Віра пройшла через досвід, який знайомий майже кожній жінці. За її словами, стосунки просто зжили себе, втратили іскру.

“Четвірка кубків говорить про те, що вони набридли одне одному. Таке буває, коли вже одне одного не хочеш, коли нема ані іскри, ані емоції. Це перше. Друге – дід награвся. А третє, тут чітко падає Колісниця і вона. Я так розумію, що коли почалася повномасштабна війна, вона просто виїхала і після цієї поїздки все. Тобто це поїздка дала такий поштовх для розлучення”, – сказала відьма у відео на своєму YouTube-каналі.

Звичайно, Віра не стане підтверджувати чи спростовувати інформацію, яка надається людьми абсолютно сторонніми і в якості аналізу, а не надання фактів. Але є ймовірність того, що одного разу артистка все ж таки дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснить, що ж сталося.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.