Пішов від неї не до Насті Каменських: Ірина Горова зізналася, чому їхні дороги з Потапом розійшлися

Ірина Горова залюбки спілкується з журналістами та розповідає їм про те, як ідуть справи в шоу-бізнесі, ділиться планами, зізнається що, і до чого.

Про розлучення Ірини Горової та Потапа стало відомо 2014 року. На той момент це було дійсно неочікувано, адже продюсери запевняли, що в них все добре. Благовірна Олексія зізнавалася, що зради з його сторони неможливі, вона йому повністю довіряє і він зовсім не зла людина. Втім вже згодом після новини про їхнє розставання стало відомо, що розлучилися вони ще 2 роки тому, і просто вирішили офіційно оформити цей статус стосунків.

Коли ж саме Потап з’їхав від продюсерки залишається загадкою. І якщо раніше він запевняв, що не зраджував своїй дружині, то 2021-го дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що таки негарно вчинив зі своєю екс-дружиною і необхідно було їй зізнатися про любов до іншої.

Ірина Горова розповіла, чому більше не співпрацює з Потапом

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Ірина Горова розповіла, чому більше не співпрацює з Потапом

Попри драму в особистому житті екс-подружжя продовжували співпрацювати. Ірина та Потап говорили про те, що підтримують хороші стосунки заради спільного сина, і спільного бізнесу.

Але 2022-го стало відомо, що їхні дороги розійшлися і в сфері підприємництва. Про це здебільшого розповідала Ірина Горова, а от Потап не поспішав говорити про невдачі.

Причина банальна — компанія збанкрутувала. Через події в Україні бізнесмени серйозно пішли у мінус, і Ірина прийняла рішення про переформатування фірми. Олексій пішов своєю дорогою, і продовжує продюсувати. Наприклад, зараз він активно просуває колись відому Ассоль. Втім, його колишня дружина говорить про те, що він також зосередив свою увагу на криптовалюті.

Коли Потап заявив, що він являється тримачем акцій компанії Ірини Горової, вона публічно спростувала дану інформацію. Чому виникло дане непорозуміння залишається загадкою, але продюсерка відреагувала доволі бурхливо, а от Потап не знайшов, що відповісти.

Нагадуємо, що навколо Потапа ходить багато найрізноманітніших чуток. Найпопулярніша з них про те, що чоловік розлучається з Настею Каменських. Мовляв, поведінка співачки говорить сама за себе. Втім, пара усіляко намагається уникнути подібних розмов навколо них.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.