“Сьогодні тільки вода”: Огнєвіч після трапези в грузинському ресторані відмовляється від їжі – не встояла

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про неймовірну любов до грузинської кухні та чому після цієї трапези вона вирішила пити тільки воду. Детальніше в матеріалі.

Зірки шоу-бізнесу намагаються усіляко слідкувати за модними трендами, мати власну індивідуальність, а ще підтримувати розкішний зовнішній вигляд, оскільки цього вимагає їхня професія.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч у своєму блозі соціальної мережі Instagram відверто зізналася, що обожнює грузинську кухню. Артистка не встояла перед спокусою та дозволила собі з’їсти п’ять великих хінкалі. Злата не приховує, що в грузинських закладах замовляє майже все, і не може собі відмовити у задоволенні. Наразі героїня нашого матеріалу вирішила, що після такої трапези питиме тільки воду з лимоном:

“Не знаю, навіщо я з’їла 5 великих хінкалін. Коли я заходжу в грузинський ресторан, я не можу собі в цьому відмовити, але все. Сьогодні тільки вода з лимоном, більше жодної їжі”.

Завдяки своїм вихідним зірка мала змогу побачитися з родиною та провести з ними час. Сестра Злати Огнєвіч, яка нещодавно народила сина Марка та зробила зірку тіткою, розповіла про виховання дитини. Юля, так звати сестричку, каже, що всі новомодні поради, які вона дивилася та вивчала, схожі на досвід їхньої мами. Тому, можна стверджувати, що їхня мама – найкраща няня для свого онука, яка точно знає, як доцільно виховувати дітей.

Огнєвіч після трапези в грузинському ресторані відмовляється від їжі

Нагадаємо, що нещодавно виконавиця натякнула, що закохалася. Артистка зробила фото, на якому показалася у чорному вбранні, протисонцевих окулярах, а губи зірки були нафарбовані у яскраво-червону помаду. Огнєвіч зазначила, що обирає такий колір тоді, коли відчуває стан закоханості.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.