Марічка Падалко здивувала правдою про свого єдиного сина від Єгора Соболєва: не хоче асоціюватися з батьками

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вперше розповіла про те, яким насправді виріс її старший син. Публікація була створена на честь його дня народження.

Марічка Падалко неодноразово розповідала про те, як свого часу мріяла стати матір’ю. Однак, поруч я з нею не було чоловіка, якого вона бачила у ролі батька своїх дітей. І врешті-решт їй зустрівся Єгор Соболєв, який ідеально підходить їй в усьому.

Марічка Падалко зізналася, що помітила у цій зустрічі доленосний сенс. І мала рацію, адже через рік в неї народився первісток.

Марічка Падалко розповіла, яким виріс її єдиний син від Соболєва

Син Марічки Падалко показав, як зараз виглядає його батько-військовий
Марічка Падалко розповіла, яким виріс її єдиний син від Соболєва

Зараз хлопцю вже 17 років. Він вступає у абсолютно нову еру свого життя. Хлопець буде отримувати вищу освіту, будувати своє майбутнє, робити внесок у розвиток України. Хлопець виріс справжнім патріотом, і це не дивно, адже зараз його батько захищає країну, а матір працює в інформаційній сфері, де також приділяє велику кількість своєї уваги саме державі.

І хоча потужні зв’язки та родина зазвичай дуже допомагають у кар’єрному зрості, зараз хлопець намагається робити все, аби його не асоціювали з відомими батьками. Про це Марічка розповіла у новій публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яку присвятила саме сину.

Такі позиції є просте пояснення, адже зіркові діти часто потрапляють у ситуацію, коли фігури їхніх батьків повністю їх затьмарюють, спадкоємців порівнюють з ними, а також звинувачують у недостатній кількості таланту для того, щоб знаходитися в медійні сфері. І хоча зіркові спадкоємці часто справляються з даним тиском, він все одно приносить масу незручностей.

Ба більше, інколи складається так, що діти взагалі не бажають бути медійними, однак увага публіки все одно їх переслідує, не даючи шансу будувати приватне життя.

Яка доля чекає на первістка Марічки Падалко поки що невідомо. Але зрозуміло, що він готовий працювати з аудиторією, вміє це робити, і при цьому не хоче отримувати протекцію своєї сім’ї у даному питанні.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.