Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Відома співачка Злата Огнєвіч користується увагою зіркових чоловіків. Нерідко знаменитості згадують виконавицю, як найкрасивішу жінку українського шоубізнесу. Соліст гурту “Корупція” Міша Крупін не став виключенням, чоловік вже не вперше проявляє цікавість до 38-річної співачки.

Раніше, в рамках проєкту “33 запитання” від Люкс ФМ, Крупін назвав Огнєвіч найсексуальнішою знаменитістю України. За словами співака, зі Златою вони протягом тривалого часу були знайомі заочно, адже записували треки на одній студії. На початку 2024 року Крупін розповів, що познайомився з Огнєвіч особисто, а їхня зустріч відбулась на радіо. Приховувати свою симпатію, у інтерв’ю, співак не став, заявив відверто:

“Мені вона подобається”

Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч
Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч

Днями Злата Огнєвіч потішила шанувальників новими весняними світлинами. В особистому фотоблозі зірка представила “стріт-стайл” знімки, які не залишились без уваги. Окрім теплих слів від підписників, Огнєвіч отримала комплімент і від свого зіркового колеги Міші Крупіна.

“Найкрасивіша жінка у всьому світі”, – написав чоловік.

Злата відреагувала на коментар Крупіна, однак була небагатослівною. Зірка залишила реакції у вигляді емодзі вогників та поцілунків.

Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч
Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч коментувала тему особистого життя. В рамках одного з подкастів співачка наголосила, що поки не бажає викривати будь-які подробиці. Злата прихильниця думки про те, що щастя любить тишу. Однак користувачів, яких неабияк цікавить ця тема, Огнєвіч запевнила:

“Коли мені буде про що розповісти, я обов’язково цим поділюся”

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.