“А як? Це ж подарунок”: екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, як той хотів забрати у неї Range Rover

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла подробиці щодо розподілення спільного майна: кому все ж таки дістанеться будинок та автівка?

Екс-дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк, розповіла деталі розподілу спільного майна під час їхнього розлучення. Після рішення розійтися, Володимир мав намір подарувати своїй колишній дружині будинок, який вони разом почали будувати. Проте, за словами Горняк, вона відмовилася від цієї пропозиції, попри те, що він зробив у нотаріуса договір дарування на її ім’я.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина зазначила, що вони домовлялись 50 на 50 і таких подарунків їй не потрібно, але з часом про це пожалкувала, зрозумівши, що нічого не буде. Після відмови від подарунка, Володимир прописав свою нову дружину, Катерину Полтавську. Це рішення, очевидно, викликало сумніви та розчарування у Горняк.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина, розглядаючи можливі мотиви зміни позиції ведучого, припустила, що можливо, він мав намір її повернути. Вона наголосила на тому, що, повідомивши про своє рішення, ведучий мав би виконати свою обіцянку або почати з нею діалог, але цього не сталося.

Вона також розповіла, що під час процесу розлучення її колишній чоловік стверджував, що має право на поділ автомобіля Range Rover, який він їй подарував публічно перед реєстрацією шлюбу. Жінку це здивувало, адже це був подарунок і вона не розуміла, як можна ділити подарунок.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина Горняк зазначила, що ніколи не думала про розлучення зі своїм колишнім чоловіком та фантазувала собі спільне майбутнє, в якому до них будуть приходити друзі у новий будинок. Згадуючи деталі моменту реєстрації шлюбу, вона підкреслила, що в той час, коли вони укладали шлюб, її чоловік не мав значних матеріальних активів, оскільки все майно було передано першій дружині під час їхнього розлучення.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.