Переможець Холостячки Еллерт зізнався в почуттях іншій, поки Мішина проживає кохання з новим обранцем

Знаменитий український комік та гуморист Олександр Еллерт зробив нову публікацію, в якій розповів про нове знайомство. Усі деталі в нашій статті.

Олександр Еллерт прийняв рішення про еміграцію восени 2022-го. Після 24 лютого він спочатку допоміг евакуюватися свої колишній дівчині Ксенії Мішиній та її сину Платону. Пара пробула декілька днів у Карпатах та отримала шанс на примирення. Хоча акторка вже говорила про те, що не дасть шансу колишньому повернути її. Але ця можливість була назавжди втрачена.

Олександр, який цілком серйозно збирався повернути екс-дівчину не зміг отримати бажане, після чого заявив, що їде в Сполучені Штати Америки. На той момент Ксенія з сином вже були в Європі.

Зараз Олександр багато виступає в Сполучених Штатах Америки, гастролює та бере участь у концертах з іншими стендаперами.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт розповів про зміни в особистому житті

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що знайшов нове кохання
Переможець Холостячки Олександр Еллерт розповів про зміни в особистому житті

Олександр не повідомляв, чи збирається повертатися. Здебільшого дане повідомлення було сприйнято як новина про робочу поїздку, і лише через декілька тижнів стало зрозуміло, що зірка поїхав в одну сторону.

За ці 2 роки багато чого змінилося. Зокрема стало відомо, що Ксенія та Олександр помирилися, але звісно разом вони вже не будуть. Ба більше, акторка повідомила про те, що знаходиться в новому романі навіть показала свого обранця.

Тим часом Олександр також не пасе задніх, і нещодавно заінтригував публіку свіжою публікацією, в якій познайомив підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з цікавою дівчиною.

Вона створила фотографію, яку гуморист опублікував на своїй сторінці, а також отримала від нього масу компліментів та зізнання у найкращих почуттях.

Нагадуємо, що в Олександра в Україні залишилася ще колишня дружина, яка знову вийшла заміж та народила хлопчика, а також єдина дочка Еля. Про життя дівчинки зараз чоловік майже нічого не розповідає, захищаючи її приватність.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.