Він сильний, він мусить: Остапчук привіз Полтавській на роботу манну кашу власного приготування, бо захотіла

Українського шоумена Володимира Остапчука було помічено під офісом Катерини Полтавської з каструлею манної каші. Хрістіна Горняк та Олена Войтенко про це навіть не мріяли.

Перш ніж офіційно одружитися втретє на молодій журналістці, а тепер ще бізнес-леді Каті Полтавській, український шоумен Володимир Остапчук був у РАГСі двічі. З першою дружиною Оленою Войтенко шлюб тривав 12 років, потім попри наявність двох дітей пара розлучилася. Далі були гучні скандали та розбірки.

Володимир Остапчук та Олена Воцтенко з дітьми
Володимир Остапчук та Олена Воцтенко з дітьми

За короткий проміжок часу Остапчук представив нову кохану – нотаріуса Христину Горняк. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко, і вже незабаром шоумен вирушив до РАГСу вдруге. Новина про розлучення прийшла так само несподівано, як і новина про весілля. Цього разу шоумен та його колишня не стали влаштовувати публічні розгляди, а розлучилися тихо та мирно.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Поки в Мережі гадали про причини розлучення Остапчука таі Горняк, на горизонті з’явилася 21-річна журналістка-початківець Катя Полтавська, яка згодом і стала третьою дружиною шоумена.

Молода дружина Остапчука Катерина Полтавська
Молода дружина Остапчука Катерина Полтавська

Зазначимо, що за два роки дівчина встигла здобути репутацію ревнивої та скандальної особи, яка славиться своїми “їдкими” коментарями в Мережі, а також відкрити свій бізнес. З недавнього часу 23-річна Катя Полтавська є власницею салону краси, який надає послуги з лазерної епіляції та масажу. Зазначимо, що молода дружина Остапчука дуже швидко освоїла роль директорки і тепер командує не тільки персоналом.

Так, напередодні Володимир Остапчук поділився кумедним знімком, на якому позує, сидячи в машині з каструлею в руках.

Остапчук показав, як турбується про свою молоду дружину
Остапчук показав, як турбується про свою молоду дружину

“Директор захотіла манну кашу. змусів робити/привезти”, – відзвітував шоумен.

Зазначимо, що Катерина також радує свого чоловіка своїми кулінарними здібностями. Наприклад, напередодні Полтавська готувала Остапчуку зелений борщ.

Катерина Полтавська готує чоловікові обід
Катерина Полтавська готує чоловікові обід

Цікаво, чи вийшло?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.