Краса серед краси: Кароль засвітилася у підземному переході – джинси, футболка і тренч – хіт сезону 2024

Співачка Тіна Кароль витрачає величезні гроші на свої сценічні вбрання. У повсякденному житті артистка теж намагається виглядати стильно.

Нещодавно шанувальники Тіни Кароль порахували, скільки коштують її сценічні образи і виявилося, що артистка витрачає на них божевільні гроші. Так, плащ, у якому співачка з’явилася у кліпі “Стерва” від французького дизайнера Thierry Mugler, коштує 3500 доларів США.

Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США

Слідом вийшов кліп на пісню “Троянди”, де Кароль з’явилася в не менш стильному  вбранні. Так, напередодні знаменитість оприлюднила відео та кадри з фотосесії, яка була зроблена біля підземного переходу на Кловській у Києві. На фоні стін, прикрашених українськими орнаментами, співачка позувала у вкорочених джинсах темно-синього кольору, білосніжній футболці та короткому бежевому тренчі. Доповнюють образ високі шкарпетки та модні лофери.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році
Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Зазначимо, що у 2024 році носити взуття з білими шкарпетками – це наймодніший тренд. Особливо вдало вони виглядають із джинсами, як і продемонструвала Тіна Кароль.

У Мережі відразу підрахували вартість нового образу артистки. Отже, біла футболка від відомого українського бренду KateLab із написом “Троянди” коштує 1500 гривень.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році
Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Стильний укорочений тренч бежевого відтінку від українського бренду S 24 BlastOutStudio коштує на сайті магазину 9100 гривень. Замість джинсів у комплект до нього можна підібрати прямі штани в тон.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році
Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Нагадаємо, що у повсякденному житті Тіна Кароль часто одягає джинси. Нещодавно на фотосесії з дорослим сином, який приїхав відвідати маму з Великобританії, артистка також з’явилися у джинсах. Цього разу співачка обрала об’ємну модель із широкими штанинами, які доповнила котоновою сорочкою в тон та чорним топом.

Схожі статті

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?