42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Прима українського балету Катерина Кухар вразила сумною новиною. Зірка розповіла, що під час спектаклю отримала складну травму. Що сталося та скільки шанувальникам чекати на повернення танцівниці на сцену?

Катерина поділилася нещасливою подією у своєму Instagram. Вона розповіла, що має певний час відпочити від роботи. Проте, таке рішення вона прийняла не з власного бажання. Жінці потрібне відновлення, після травми, яку вона отримала на одному зі спектаклів.

Катерина Кухар повідомила про травму
Катерина Кухар повідомила про травму

Надрив м’язів, це не проста застуда, тому потрібно присвятити купу часу на відновлення. Тому, через свій фізичний стан, вона не зможе закінчити гастрольний тур. Скільки часу потрібно на лікування танцівниця не повідомила.

“Сьогодні наприкінці другого акту я отримала серйозну травму – надрив м’язів. Не зможу закінчити цей тур”, – розповіла Кухар.

Катерина Кухар повідомила про травму
Катерина Кухар повідомила про травму

Крім того, жінка не змогла приховати сліз. Усвідомлюючи свою безпомічність в даній ситуації, жінка розплакалася на камеру. Вона зазначила, що люди не роботи, вони не ідеальні, тому не дивно, що періодично у житті виникають подібні ситуації. Проте, емоційні артисти дуже болісно сприймають такі форс-мажори. Їм важко відкладати плани на невизначений час та прикро засмучувати своїх шанувальників, яким доведеться чекати на відновлення кумира, що побачили улюблене шоу.

Нагадаємо, навколо родини хореографів Кухар та Стоянова вже давно ходять чутки про розлучення. Нещодавно Катерина розповіла про проблеми, що спіткали пару на їх життєвому шляху. Крім того, жінка захистила його перед публікою, попри тещо не поділяє його погляди.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.