Тримали вдома 159 котів та 7 собак: чому подружжю виписали заборону на утримання домашніх тварин?

Подружню пару з Франції засудили за неналежне поводження з тваринами. Вони тримали купу котів та собак квартирі. Чим обернулося для них таке "піклування"?

Пара з Ніцци дуже “відповідально” поставилися до проблеми безпритульних тварин. Як повідомляє BBC, вони тримали 159 котів та 7 собак у своїй квартирі, площею у 80 квадратних метрів.

Почалося все з малого, жінка забрала 3 котів та 3 собак у своїх батьків. Потім, принесла додому ще близько 30 улюбленців. Дотримуючись законів біології та генетики, вони почали розмножуватися. Напевно, господарі не контролювали природні процеси та тварини розмножилися.

Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин
Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин

Поліція завітала до помешкання пари з зовсім іншої причини. Вони приїхали на виклик щодо гучної суперечки та виявили антисанітарні умови. Представники органів державної влади побачили продукти життєдіяльності та навіть тіла померлих тварин.

За даними місцевої поліції, тварини були знайдені у неналежному стані. Вони утримувалися у бруді, багато з них були хворі та зневоднені. Крім того, кішкам та собакам не вистачало їжі, а деякі мали паразитів. Наразі хатніх улюбленців вилучили у горе господарів та передали у благодійні організації.

Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин
Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин

68-річній жінці та 52-річному чоловікові виписали чималий штраф. Наразі, подружжя має заплатити 150 тисяч євро на рахунки фондів, що займаються належним доглядом за тваринами. Ця сума неабияк допоможе організаціям із захисту прав тварин. Крім того, подружжю призначили по 1 року умовно та виписали довічну заборону на утримання хатніх тварин.

Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин
Подружній парі у Франції заборонили тримати домашніх тварин

Власниця житла сперечалася з судом та запевняла, що любить своїх підопічних, а результат свого піклування називала жахливою помилкою. У неї було діагностовано синдром Ноя – це стан, коли людина бере відповідальність за життя братів наших менших, але не може забезпечити їм гідне життя.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.