Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Про незвичайну дівчинку з Хмельниччини у 2004 році гула вся країна. Маленька дитина, якій виповнилося всього 11 років стала матір’ю, наймолодшою матір’ю в Україні. І хоча їй вдалося поставити на вуха своїх співвітчизників, цей успіх вона повторила через 3 роки. Надія Гнатюк стала феноменом українського суспільства, і тим не менш, згодом зникла з інформаційного простору. Хоча насправді історія отримала дуже неочікуваний та драматичний поворот.

Якою стала Надія Гнатюк

Якою стала Надія Гнатюк

Справа стала гучною не тільки через вік породіллі, але і через батька дитини. Ним виявився вітчим дівчинки. Коли матір дізналася про те, що відбувається, одразу ж здала свого чоловіка в поліцію.

Надя народила абсолютно здорову дитину, хоча і не була готова стати мамою. А вже у віці 14 років Гнатюк знову ошелешила всю країну. Юна дівчина знову була вагітна. На цей раз обранцем Наді став 19-річний Віталій. Пара вирішила одружитися.

І на цей раз історія склалася абсолютно інакше. Чоловік взяв на себе відповідальність за свою кохану, створив з нею сім’ю, і зараз вони виховують трьох діток. Попри усі події, які Наді довелося пережити в дитинстві, вона знайшла собі роботу, і стала щасливою жінкою, яка знайшла себе саме в материнстві.
У селі, де проживає Надія разом з сім’єю прекрасно знають її історію, тим не менш, до неї ставляться добре. Гнатюк, судячи з усього, не зіштовхується з проблемами, які, можна припустити, могли б на неї чекати.
Цікаво, що велика кількість героїнь з подібними історіями, врешті-решт, перетворює їх на медійні та заробляє за допомогою схожих феноменів гроші. У публіки завжди виникає інтерес до подібних особистостей. Але Гнатюк опинилася серед тих, хто будуть ще дійсно відомою особистістю, обирає шлях приватності.

Схожі статті

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.

Водії, будьте пильними: змінилося важливе правило дорожнього руху в Україні. Що тепер під забороною?

На жаль, багато керманичів нехтують правилами зупинки свого авто. Вони не замислюються над тим, що невірно припаркований автомобіль створюватиме перешкоди іншим учасникам дорожнього руху

Ідеальний відпочинок на Черкащині, про який досі мовчить Андрій Бєдняков: чим унікальний Буцький каньйон?

Україна – це країна сюрпризів та справжніх природних скарбів. Вона має в собі стільки незвіданих вершин, озер, гір, морів та краєвидів, що навіть страшно уявити. І з кожним роком велич та краса України росте.