Як виглядає головна конкурентка Ані Лорак? Народила її коханому сина та стала тінню в їхніх стосунках

Минулого року відома російська співачка Ані Лорак вступила у стосунки з іспанцем. У зв'язку з цим публіка проявляла до чоловіка бурхливий інтерес неодноразово.

До нового обранця Ані Лорак поставилися з великою цікавістю як її фанати, так і її великі хейтери. Якщо першим необхідно впевнитися, що чоловік зможе зробити артистку щасливою, то другим навпаки хочеться позловтішатися. І варто відзначити, що думки щодо чоловіка, його мотивів та почуттів дійсно розділилися. Публіка дала зрозуміти виконавиці, що її ставлення до обранця зірки доволі неоднозначне, а довіру доведеться заробити.

Коханий Ані Лорак є відповів на чутки про наявність в нього дружини

Коханий Ані Лорак Ісаак відповів на чутки про наявність в нього дружини

Вже пізніше про Ісаака Віджраку поповзли чутки. Мовляв, йога-тренер зраджує своїй дружині зі співачкою. Отримавши новини з преси, чоловік поквапився виправдатися. Мовляв, молода жінка поруч з ним – це його дочка, а от за маленького сина говорити не поспішав.

Хлопчик ще досі крихітний, а це означає, що зовсім нещодавно Віджраку будував своє життя з іншою жінкою. Що сталося і чому вони на даний момент не разом залишається загадкою, і Ісаак її не хоче розгадувати.

Натомість Ані Лорак взагалі жодним чином не реагує на будь-які закиди від публіки стосовно того, що у її коханого може бути інша. Саме таким чином тінь колишньої дружини Віджраку падає на їхні взаємини.

Примітно, що у старшої дочки тренера Ебоні фотографій з матір’ю на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram також немає. Складається враження, що жінку просто ховають.

Новий коханий Ані Лорак зробив вражаюче зізнання про свій шлюб
Коханий Ані Лорак Ісаак відповів на чутки про наявність в нього дружини

Нагадуємо, що у Ані Лорак був досвід стосунків з одруженим. Так, багато років тому Юрій Фальоса заявив, що в нього був роман з підопічною. На той момент в нього була дружина та декілька дітей, але продюсера це не зупинило.

Ба більше, він не збирався розставатися з артисткою, але молода знаменитість закохалася у футболіста та залишила свого патрона заради спортсмена. Пізніше Фальоса поділився в інтерв’ю своєю образою. Мовляв, Кароліна навіть не дала йому поспілкуватися зі своєю дочкою Софією від стосунків з турком Муратом Налчаджиоглу. Втім, Кароліна у цьому питанні як матір можна добре зрозуміти.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.