Блог

Час теплих светрів: Лілія Ребрик показала, що носять найкрутіші модниці у всьому світі

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

Осінь сезон теплих в’язаних светрів. Багато модниць вже встигли оновити свій гардероб стильними новинками і навіть продемонструвати їх. Відома телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка має відмінний смак та дуже уважно стежить за трендами, не виняток.

Так, днями в мікроблозі знаменитості з’явилися фотографії, на яких вона з’явилася в неймовірно красивому светрі-павутинці з об’ємними рукавами молочного кольору, який доповнила широкими джинсами блакитного кольору, білим топом і масивними кросівками в тон. Модель светра була виконана у стилі оверсайз, який сміливо можна назвати хітом осінньо-зимового сезону 2024 року.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

У гардеробі знаменитості також можна зустріти моделі крупний в’язки з візерунками та регланом гумкою з високим коміром.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

Перш ніж придбати в’язані светри цих моделей, стилісти радять уважно вивчити свій гардероб, щоб у комплектації з іншими речами светр не перетворив вас на даму невизначеного віку. Насамперед потрібно почати зі світлової гами, як це зробила Лілія Ребрик. Зверніть увагу, що знаменитість вибирає відтінки, які ідеально підкреслюють її колір волосся та шкіри. У 2024 році Ребрик віддає перевагу світлим кольорам, проте темні тони ніхто не скасовував.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

Наприклад, нещодавно дизайнер Андре Тан розповів у своєму Інстаграм, що головним кольором осені 2024 року став насичений винний відтінок, який поєднує в собі елегантність і тепло. З ніжної гами, як і раніше, залишаються в трендах молочний, бежевий, білий або світло-сірий. Особливо ефектно виглядатиме, якщо весь образ побудований у світлих тонах. Також можна сміливо поєднувати світлі об’ємні светри з контрастними низом, тоді образ перейде з романтичного у вічну класику, яка ніколи не виходить із моди.

Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі
Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі

Мало хто здогадувався, що коїлося у стосунках Ярослави та Михайла, поки вони були одруженими. Ніхто з них не давав відвертих інтерв’ю, ніхто з них навіть не натякав що було між ними насправді, поки їхня родина ззовні виглядала щасливою.

Лише пізніше Ярослава наважилася розповісти власну версію подій. Вона зізналася і про те, що була змушена відкласти свою мрію через шлюб з Дзідзьо, і про те, що хотіла дітей, і про розчарування через Цибульську.

Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома
Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі

Михайло не оцінив вчинку Ярослави. Між ними розгорівся серйозний конфлікт. Дійшло навіть до публічної перебранки.

Але коли настав час офіційного розлучення через суд, все сталося навпроти швидко. В них не було ніяких майнових суперечок і дане питання вдалося закрити одразу.

Але тільки-но завершилася ця історія, розпочалася абсолютно інша. Журналіст, з яким Ярослава тісно співпрацювала увесь той час, Ростислав Калацинський, заговорив про зраду виконавиці.

Так, раптом на його каналі з’явилося відео, в якому він розповідає, що дізнався, нібито Ярослава останні декілька років не надто воліла займатися співочою кар’єрою, і проміняла її на акторські курси. Мало того, на цих курсах вона нібито познайомилася з чоловіком, з яким в неї зародився роман.

Ярослава одразу ж відреагувала на даний ролик і у коментарях до нього виразила своє розчарування вчинком журналіста. М’яко кажучи, Ростислав та Ярослава посварилися. Але нічого про інтрижку чи роман Славія своїй публіці розповідати настала. Так само, Михайло утримався від будь-яких зізнань чи коментарів.

Відомо, що невдовзі після розлучення співачка вже налагодила особисте життя, і не була самотньою, але з ким вона зустрічалася досі незрозуміло. Артистка на цей рахунок ніякими подробицями не ділиться.

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Камалія нарешті розкрила справжню причину розлучення з мільярдером Захуром
Камалія нарешті розкрила справжню причину розлучення з мільярдером Захуром

Камалія та Мохаммад Захур, без сумніву, були однією з найяскравіших пар в українському шоубізнесі, тому коли прозвучала новина про розлучення для багатьох шанувальників це стало справжнім розчаруванням. Зовні їхні стосунки виглядали ідеальними – він успішний бізнесмен із багатомільйонним статком, вона – неймовірно красива, амбітна та талановита артистка, кохана дружина та мама двох чарівних дівчаток, яка встигала займатися не лише своєю кар’єрою, а й будинком. Однак, як з’ясувалося, у зірковій сім’ї, незважаючи на зовнішнє благополуччя, виникали серйозні проблеми.

Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони
Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони

Наприклад, в одному зі своїх ранніх інтерв’ю Камалія зізнавалася, що Захур дорікав її грошима і в якусь мить вона навіть збиралася піти. Але справжньою причиною для розлучення послужило не це.

Так, нещодавно Камалія вперше у всіх подробицях розповіла, що послужило останньою краплею у її рішенні офіційно розлучитися із мільярдером. В інтерв’ю Фокус співачка зізналася, що на той час вже накопичилося багато взаємних образ, але найбільшою “помилкою” пакистанського мільярдера стало поселити дружину з дітьми в одному будинку зі своєю старшою дочкою від першого шлюбу з росіянкою, з якою у Камалії була давня “ворожнеча”. Ще спочатку сімейного життя Камалії та Захура, дочка бізнесмена не прийняла молоду дружину батька та всіляко демонструвала свою ворожість.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Після переїзду співачки до Великобританії на початку війни відносини між жінками знову загострилися. У будинку постійно виникали скандали через різні погляди на те, що відбувається в Україні. Артистка, яка пережила стрес, не могла миритися з “неоднозначною” позицією дочки чоловіка та після чергової сварки, зібрала валізи та повернулася додому в Україну. Захур у цей час мав підшукати нове житло, проте невдовзі сталося те, що Камалія вже не змогла пробачити.

Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від'їзду з України
Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від’їзду з України

Це стосується дочок. Річ у тому, що дівчатка зізналися матері, що зведена сестра обіцяла їм підстригти волосся, коли вони повернуться до Великобританії після канікул. Камалія обурилася, що такі питання обговорюються за її відсутності та висловила свої претензії чоловікові. Захур відреагував дуже емоційно і сказав, що швидше розлучиться з Камалією, ніж покине свою дочку. Це була остання крапля.

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла, чому вирішила розлучитися з екс-чоловіком
Наталія Могилевська розповіла, чому вирішила розлучитися з екс-чоловіком

Наталія Могилевська зібрала безліч чоловічих сердець. В неї була маса залицяльників, і подарунки вона отримувала відповідні від них. Але далеко не кожен зміг її приручити. Під вінець вона пішла лише раз.

І варто відзначити, що це рішення було прийнято через шалену пристрасть, яка розгорілася між нею та бізнесменом Дмитром Чалим.

Весілля було пишним, гостей неміряне, але щастя розгублене по дорозі до вершини кар’єри: Наталія Могилевська раптово повідомила, що розлучилася з Дмитром, коли їхньому шлюбу не виповнилося і року.

Пара довго приховувала цей факт, але через певний проміжок часу артистка змогла спокійно розповісти про все, що сталося.

Наталія Могилевська розповіла, чому вирішила розлучитися з екс-чоловіком

Наталія Могилевська заявила, що у неї залишилося 7 днів
Наталія Могилевська розповіла, чому вирішила розлучитися з екс-чоловіком

Причина була проста, і з цією проблемою Наталія зіштовхувалася ще не раз. Вся справа в тому, що Дмитро хотів бачити поруч із собою сімейну людину, а Наталія постійно зникала на гастролях та зйомках.

Могилевська згодом розповідала, що повідомила коханому про розлучення, коли він брав участь у перегонах. Вона прийшла і спокійно йому про це розповіла, а він так само холоднокровно прийняв новину. Розійшлися вони на дружній ноті. Але на даний момент невідомо, чи підтримують вони зв’язок.

Дмитро Чалий нині керує пароплавством в Ізмаїлі і цілком можливо навіть не проживає в Києві.

Нагадуємо, зараз Наталія Могилевська має повноцінну сім’ю, адже не так давно удочерила двох дівчат, а також вступила у серйозні стосунки з чоловіком на ім’я Валентин. Його особистість вона не розкриває, але вже декілька раз засвітила коханого на кадрах за необережністю. Відомо, що він деякий час проживав за кордоном, а також трохи старший за артистку. Судячи з усього, недостачі у фінансах в нього також не спостерігається.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Катерина Осадча розповіла, чи буде народжувати від Горбунова ще раз
Катерина Осадча розповіла, чи буде народжувати від Горбунова ще раз

Юрій Горбунов та Катерина Осадча повідомили про своє весілля 2016-го. Того ж року в них народився спільний син Іван. Пара ніколи не говорила, чи був малюк запланованим. Однак, ведуча стримала своє слово, і як колись розповідала в інтерв’ю, погодилася на розпис через вагітність. Адже до шлюбу насправді вона ставилася вельми скептично і взагалі не збиралася виходити заміж ще раз.

На річницю їхнього весілля Юрій Горбунов навіть розповідав, що ледь вмовив свою благовірна все ж таки піти та зробити це.

Коли Івану було 6 років в нього з’явився молодший братик. На світ з’явився маленький Данило Горбунов. До останнього пара не знала, хто саме народиться. За декілька тижнів до пологів Катерина такИ дізналася статі дитини.

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов показав милий сюрприз від 7-річного сина
Катерина Осадча розповіла, чи буде народжувати від Горбунова ще раз

Після появи Данила Осадча зізналася, що він не був запланованим, але дуже бажаним сином. Юрій Горбунов вже заявив, що хоче дівчинку. І зробив це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неодноразово.

Звичайно, це привернуло увагу підписників, які почали розпитувати у Катерини, чи стане вона все ж таки планувати народження дівчинки. Катя Осадча не стала ходити навколо і прямо заявила про те, що більше не планує вагітніти. Тобто, імовірніше за все, Юрій Горбунов тепер батько двох синів, і на дівчинку може не розраховувати.

З іншої сторони Катерина також не планувала Данила, тому хто знає, можливо доля все ж таки зробить великий подарунок Юрію, і попри відмову, в нього все ж таки з’явиться маленька принцеса, яка подарує йому особливе щастя — бути батьком дівчинки.

Нагадуємо, що Катерина Осадча 3 роки тому стала багатодітною матір’ю, адже окрім синів від Юрія Горбунова в неї є старший спадкоємець Ілля від депутата Олега Поліщука.

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат
Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат

Коли Віктор Бронюк разом з членами свого музичного гурту з’явився на екранах, він вже не був струнким. Чоловік робив наголос на свою харизму, творчість, професіоналізм. І варто відмітити, що саме вони і проклали йому дорогу до шоу-бізнесу.

Але часто знаменитості стикаються із ситуацією, коли все ж таки необхідно подбати про своє здоров’я і через це виникає потреба позбавитися від зайвої ваги. Для Віктора бронюка ця цифра сягнула позначки 30.

Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат

Віктор Бронюк прокоментував еміграцію Потапа та Влада Ями
Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат

Так, нещодавно артист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показав, як саме виглядає після схуднення, а також розповів, що дійсно перш за все це зробив саме заради своїх органів та кісток, які потребували розвантаження.

“Схуднув зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води. Це навантаження на серце, скелет, ти розумієш, що в тебе ще є внутрішні органи. Тож, треба приймати рішення, треба було робити якийсь вибір. Тяжко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання харчів. Почав більш-менш раціонально харчуватися, намагаюся більше гуляти”

Віктор Бронюк показав, як виглядає після схуднення

Цікаво, що не так давно подібною історією ділився колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

Кулінар зізнавався, що мав ожиріння внутрішніх органів. Через це лікарі його попередили про серйозну загрозу інсульту. Ектор прийшов до висновку, що необхідно терміново виправити ситуацію та почав займатися спортом та сів на дієту. Це дало необхідні результати, а він так і не зустрівся з інсультом, який його налякав. До сьогодні він активно проводить свій вільний час, не нехтує силовими вправами і може похизуватися розкішними мускулами.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе
Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе

Співачка Надія Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін сьогодні є однією з найбільш обговорюваних пар в українському шоубізнесі. Шанувальники з цікавістю стежать не лише за їхньою творчістю та новими проектами, а й за всіма поточними подіями, що відбуваються у їхньому житті.

Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна
Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна

Так, напередодні артистка зробила заяву, яка сколихнула бурхливу реакцію в Мережі. Надя повідомила, що вже упродовж п’яти місяців майже не їсть солодке. Мета – значно скоротити вживання цукру у своєму щоденному раціоні. У коментарі Надя зізналася, що перші два тижні їй було дуже важко, але потім вона звикла і тепер у кожному десерті вона відчуває надлишок цукру. Однак повністю відмовлятися від солодощів Дорофєєва не стала і щотижня влаштовує “розвантажувальні дні”. Співачка зізналася, що протягом шести днів вона ретельно обмірковує, який десерт їй з’їсти “у день солодкого”, який чекає як справжнє свято. На завершення посту артистка зізналася, що дуже пишається собою.

Щойно публікація Наді з’явилася в Інстаграм, шанувальники розпочали бурхливе обговорення. Багато хто підтримав артистку і ділився власним досвідом. Деякі були дещо стурбовані – чи не призведе “експеримент” Дорофєєву до розладу харчової поведінки. А поки що в Мережі обговорюють заяву співачки, вона продовжує постити ролики, на яких її чоловік – ресторатор та фуд-блогер Михайло Кацурін ділиться рецептами оригінальних страв.

Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе
Надя Дорофєєва несподівано розкрила цікавий факт про себе

“Ну що він витворяє знов”, – підписала ролик Дорофєєва.

Нагадаємо, що Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва одружилися у 2023 році. До цього обидва були одружені. Надія з відомим співаком – Володимиром Дантесом, Михайло – з блогеркою та засновницею бренду одягу Дашею Кацуріною. Пізніше парочки просто “обмінялися” партнерами. Як відомо, екс-чоловік Наді Дорофєєвої зараз мешкає з колишньою дружиною Кацуріна.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення
Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення

Після перемоги у головному вокальному конкурсі країни молодому та дуже талановитому вокалісту з маленького села Садки Тернопільської області Роману Сасанчину пророкували карколомну кар’єру. Тим більше, що юному самородку було дано хороший старт в особі багатотисячної аудиторії шанувальників, які б із задоволенням ходили на його концерти. Також було вирішено питання з проживанням у Києві – як приз Роман отримав квартиру в столиці, але вже незабаром стало відомо, що 19-річний переможець Голосу став батьком і одружився з 23-річною блогеркою на ім’я Іванна.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього
Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Спочатку все було чудово – пара насолоджувалася сімейним життям і разом виховували дочку Елізабет, проте через кілька місяців дружина Сасанчина стала виходити в ефір свого Інстаграма і скаржитися на молодого чоловіка, який, за її словами, поводиться безвідповідально і не допомагає з дитиною. Іванна навіть повідомила, що має намір розлучитися, проте за кілька місяців стало відомо, що Сасанчини повінчалися.

Роман та Іванна Сасанчин повінчалися
Роман та Іванна Сасанчин повінчалися

Певний час було затишшя, проте потім з’явилися нові повідомлення від Іванни, яка знову публічно дорікала молодому чоловікові і знову загрожувала розлученням. Одним із останніх постів Іванни на тему сімейних розборок став пост, у якому вона повідомляла, що більше не може приховувати свою ненависть, що дуже втомилася і тримається з останніх сил.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

Тиждень тому, після того, як шанувальники звернули увагу на відсутність спільних фото Сасанчин, Іванна повідомила, що в сім’ї нова криза у відносинах. Проте більше стурбувало її останнє відео у “сториз”, на якому 26-річна дружина Сасанчина повідомляє, що ухвалила для себе дуже важливе рішення, яке вона завжди боялася і після якого її життя кардинально зміниться.

“Я готова до всього, що буде далі і я більше нічого не боюся”, – каже на камеру Іванна.

Після цього в Інстаграм з’являється цей пост.

Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення
Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення

Що саме за рішення, Іванна не уточнила, проте дуже схоже на те, що дівчина знову збирається розлучатися. Щодо Романа Сасанчина, то на сторінці 22-річного співака не з’явилося жодного повідомлення.

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва
Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва

Ось уже 14 рік поспіль канадський ресторатор та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво очолює склад журі найпопулярнішого шоу в Україні – “МастерШеф”. За час існування проєкту йому становили багато знаменитостей, серед яких були ресторатор Микола Тищенко, відомі кулінари Тетяна Литвинова та Ліза Глинська і навіть російські ведучі Анфіса Чехова та Жанна Бадоєва. Проте останні п’ять років склад журі залишався незмінним – головний суддя – Ектор, його помічники – переможниця 3 сезону Ольга Мартиновська та один із найкращих шеф-кухарів України Володимир Ярославський.

Ектор Хіменес-Браво оголосив про завершення знімань нового сезону МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво оголосив про завершення знімань нового сезону МастерШеф

Телеглядачі вже давно звикли до цієї компанії і з нетерпінням чекали на їхню появу в кожному новому епізоді “МастерШеф”. На початку осені 2024 року стартував новий сезон, але нещодавно стало відомо, що Ектор залишив колег і виїхав із Києва.

Так, у мікроблозі Хіменеса-Браво з’явилася фотографія, на якій він позував сидячи у поїзді разом із провідниками. Як потім стало відомо, головний суддя “МастерШеф” вирішив влаштувати собі невелику відпустку та вирушив на захід України. Компанію знаменитості склали його улюблені собаки – Лупіта та Чакі, а вдома залишився чекати ще один пес на прізвисько Бубік.

Ектор уже встиг поділитися кількома фотографіями з відпочинку, на яких показав, як гуляє лісом, а також неймовірно гарні карпатські краєвиди. У коментарі головний суддя “МастерШеф” не втомлювався повторювати, наскільки він вражений природою та радив усім своїм шанувальникам відпочивати саме в Україні.

Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва
Ектор Хіменес-Браво залишив МастерШеф та виїхав з Києва

Зазначимо, 2021 року колумбієць Ектор Хіменес-Браво офіційно став громадянином України. Після отримання українського паспорта шеф-кухар та ресторатор купив будинок в Ірпені, де проживає разом зі своїми вихованцями.

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

В'ячеслав Узелков вперше показав свою наречену
В'ячеслав Узелков вперше показав свою наречену

Минуло шість років, як відомий український боксер В’ячеслав Узелков офіційно розлучився зі своєю дружиною – фітнес-тренером Мариною Боржемською. Весь цей час між колишнім подружжям йшла справжня “інформаційна війна” з гучними звинуваченнями на адресу один одного. Марина вже не приховувала, що зазнавала з боку чоловіка фізичного та морального насильства і відкрито звинувачувала його в аб’юзі, В’ячеслав у відповідь висловлював претензії, що ексдружина налаштовує спільних дітей проти нього. Паралельно обоє намагалися почати нове життя.

Так, наприкінці 2023 року боксер, який уже тривалий час перебував у стосунках з якоюсь таємничою жінкою, повідомив, що побрався з коханою. Його підписники з нетерпінням стали чекати на новини про весілля, проте спортсмен оголосив, що більше не має наміру виставляти своє життя напоказ.

В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Навесні 2024 року Узєлкова несподівано госпіталізували до лікарні, де йому в терміновому порядку було проведено серйозну операцію на серці. Весь цей час поряд з ним знаходилася та сама жінка. Вже пізніше в коментарях В’ячеслав звернувся до неї з зворушливим постом, де подякував, що “витягла його з того світу” і знову оприлюднив фото, на якій зображено її руку з кільцем.

В'ячеслав Узелков зробив гучну заяву після критики 15-річного сина
В’ячеслав Узелков зробив гучну заяву після критики 15-річного сина

А нещодавно боксер вперше показав кохану майже повністю, правда її обличчя він закрив величезним смайликом у вигляді серця. У коментарі він назвав жінку “своєю дівчинкою”, що може свідчити, що вона трохи молодша.

В'ячеслав Узелков вперше показав свою наречену
В’ячеслав Узелков вперше показав свою наречену

Зазначимо, що після розлучення з Мариною Боржемською В’ячеслав Узєлков взяв участь у популярному телепроєкті “Весілля наосліп”, де досвідчені психологи підібрали ідеальну для нього кандидатуру. Однак у самому фіналі шоу боксер раптом зізнався, що досі любить свою дружину – Марину.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

"Все ще не можу": Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 місяці життя без батька
"Все ще не можу": Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 місяці життя без батька

Батько Даші Малаховвої Віталій помер 3 роки тому. Для української телеведучої це стало справжнім ударом та випробуванням. Але все ж таки вона попрощалася з рідною людиною та продовжувала жити. Окрім того, у її чоловіка також були проблеми зі здоров’ям.

Принаймні, журналістка завжди могла похизуватися дружньою родиною. Адже окрім в наявності в неї любих дітей, коханого чоловіка, в її житті також присутній колишній, який налагоджує стосунки зі своїми спадкоємцями і не проти зайвий раз зайти у гості до нової сім’ї екс-дружини.

Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 роки життя без батька

 Даша Малахова показала молодшого на 10 років чоловіка
Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька

Хоча біль від втрати тата у Даші не минав, вона не так вже й часто про нього говорила на публіку. Так як нещодавно стало відомо про пошану, яку йому віддали, Малахова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, в якій показала, як зараз виглядає вона, а також її син.

У дописі до публікації Даша вразила зізнанням про те, що досі не можу розлучитися з прахом батька, і він на даний момент знаходиться в неї в домі.

“Зараз прах тата у мене вдома, я все ще не можу з ним розлучитися. Це буде вже три роки… Але мені так добре, і дітям так добре. Ми не можемо з ним розлучитися, нам з ним добре. Коли мені говорять “Відпусти!”, Я не хочу відпускати”, – поділилася Малахова.

Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 роки життя без батька

Після новини про те, що театр на Подолі буде названий на його честь, адже саме він його заснував, Даша Малахова зізналася, що для неї це дуже цінний жест. І не тільки через вшановану пам’ять, але і тому, що вона дуже любила свого батька і неймовірно за ним сумує.

Примітно, що попри останні події та дуже важкі обставини Даша Малахова виглядає прекрасно, має білосніжну шкіру, ніжний погляд та стильно одягається.

Дружина Юрія Ткача забрала доньку і залишила його самого в Україні: що послужило причиною

Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою
Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Юрій Ткач вже багато років реалізований в особистому житті. В нього є прекрасна дружина, також дочка, яку він любить більше всього на світі. Єлизавета регулярно з’являється на кадрах у свого батька на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і ніколи не покидає його голови, де би він не був.

Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні
Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Вже зараз публіка помічає, наскільки дівчинка сильно схожа на свого зіркового батька. В неї така ж форма обличчя, погляд, посмішка та носик. І все менше вона схожа на свою матір, яка також її надзвичайно любить.

Сім’я постійно демонструє єдність та взаємну підтримку. Зокрема, коли Юрій Ткач минулого року потрапив у гучний скандал, його дружина захищала його повсюди, і часто особисто відповідала у коментарях користувачам, які критикували її благовірного.

Але зараз її поруч з актором немає. І на це є причина: жінка забрала їхню десятирічну дочку та виїхала за кордон, залишивши коханого в Україні. На даний момент вони знаходяться в гостях у Тайланді.

Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Зірка тим не менш поки що не сумує, адже в нього є достатньо справ, які він має владнати вдома. Артист активно долучається до різноманітних зборів, проводить благодійні заходи, не пропускає концерти, де може зробити власний внесок.

І немає жодних сумнівів, що незабаром його дружина все ж таки повернеться додому разом з дочкою, і не стане затримуватися. Як ніяк, сімʼя раніше майже ніколи не заходилася довго у розлуці.

А коли настануть мирні часи, то Юрій зможе насолодитися поїздками разом з Єлизаветою за кордон, і хто знає, можливо навіть колись залишить також дружину в Україні на деякий час.

У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років
Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років

Не важливо, скільки артист працює на сцені, і який блискавичний досвіду в нього є. Часи змінюються, актуальність тем — також. Це часто стає причиною різкого спаду популярності деяких знаменитостей і раптового їх зникнення з інформаційного простору. Комусь вдається підлаштовуватися під нові реалії, хтось навпаки намагається зберегти острів минулого і незабаром йде на дно разом з ним.

Хоча Михайло Поплавський вже давно перетнув позначку семидесяти, в нього є чому повчитися, адже він має талант пристосовуватися до трендів та умов.

Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років

Михайло Поплавський розповів про своє кафе-чебуречну
Михайло Поплавський показав, наскільки розбагатів за ці 10 років

Як відомо, 2012-му почалося зростання популярності соціальної мережі Instagram. Тоді далеко не всі знаменитості почали користуватися даною платформою, але рік за роком публіка спостерігала за тим, як все більше людей долучається до неї та використовує її у власних цілях: від волонтерської діяльності до конкретного заробітку.

Українці здебільшого почали приєднуватися до Instagram масово в 2015-му. І вже тоді українські зірки активно ним користувалися. Зокрема, Михайло Поплавський, не дивлячись на свою цільову аудиторію, яка здебільшого сидить у Фейсбуці, все одно почав розвивати власний акаунт і досяг неімовірних результатів. Варто відмітити, що у цьому питанні він перевершив Злату Огнєвіч чи навіть Надю Дорофєєву.

Так, за увесь цей час Михайло Поплавський зміг привернути увагу більше 8 мільйонів людей, які на даний момент являються підписниками його блогу. Це шалена цифра, яка дана далеко не кожному, і навіть суперпопулярні блогери, які працюють з аудиторією безпосередньо роками не змогли зібрати біля себе таку комʼюніті. Тому не дивно, що біля співаючого ректору завжди крутяться молоді дівчата, адже в них також є можливість засвітитися на його сторінці, а отже отримати безкоштовну рекламу.

“Треба жити та радіти життю”: Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви, де тепер живе

Таїсія Повалій вийшла на зв'язок із Москви
Таїсія Повалій вийшла на зв'язок із Москви

З початку війни співачка Таїсія Повалій відкрито підтримала напад військ РФ на Україну і неодноразово видавала в ефірі федеральних каналів цинічні заяви за загальноприйнятою “кремлівською методичкою”. На відміну від своєї “колеги” Ані Лорак, яка просто вдає, що нічого не відбувається і зображує з себе “голуба миру”, Тая не соромиться у висловлюваннях і навіть закликає допомагати армії окупантів.

Таїсія Повалій вийшла на зв'язок із Москви
Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви

Так, напередодні зрадниця Повалій видала у росЗМІ чергову порцію “кринджу”. В одній зі своїх інтерв’ю артистка, яка народилася в Києві та більшу частину життя прожила в Україні, раптом оголосила Росію своєю батьківщиною. Мало того, Тая пропонує росіянам згуртуватися та допомагати “їхнім хлопчикам” на фронті всім, чим можна – підтримувати матеріально, а хто не може – морально, адже вони захищають батьківщину. Щоправда, від кого Повалій не уточнила.

Таїсія Повалій заплакала на сцені через “тугу за Україною”

Також зрадниця закликала всіх “жити і радіти життю” та передавати свою радість тим, хто прямо зараз сидить у окопі. Тая уточнила, що особисто вона – “усією душею та серцем з хлопцями”.

А поки мама посилає “промінчики щастя” окупантам, її 41-річний синок Денис спокійно живе у “загниваючій Європі”. У 2023 році стало відомо, що єдиний спадкоємець Таїсії Повалій переїхав до Іспанії і зараз мешкає в будинку своєї знаменитої мами, яку та придбала більше 10 років тому.

Син Таїсії Повалій
Син Таїсії Повалій

В інтерв’ю російським ЗМІ Тая хвалилася новим придбанням і розповідала, що вілла виконана в стилі прованс і знаходиться лише за 50 метрів від моря. Також стало відомо, що у Києві у пропагандистки Таїсії Повалій залишилися квартира та будинок, які вона, за припущенням Павла Зіброва, переписала на родичів. Співак також стверджує, що зрадниця вже встигла придбати житло в Москві, хоча плачеться, що змушена “блукати з Ліхутою по орендованих квартирах”.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч
Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Влад приїхав разом зі своєю родиною до Флориди 3 роки тому. За цей час сім’я встигла адаптуватися та знайти нові сенси у житті за кордоном. Хоча варто відмітити, що хореограф давно мріяв перебратися до Сполучених Штатів Америки, і лише через кар’єру не наважувався це зробити.

Зараз зірка постійно говорить про те, що надзвичайно сумую за батьківщиною, особливо за Запоріжжям. Там залишилися його батьки, а також рідний брат. Але знаменитість на відносини каже у рідній країні. Натомість, він росте професійно за кордоном.

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Влад Яма показав, чого досяг його син після еміграції
Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Так, минулого року чоловік вперше розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що викладає бальні танці у місцевій студії. А також запросив усіх бажаючих приєднатися до його групи та навчитися володіти своїм тілом.

Нещодавно він показав на знімку, як зараз виглядають його учениці, але здивував вельми цікавою деталлю. Між ним та дівчатами встала його дружина. Таким чином Влад опинився крайнім зліва, відокремленим метром від інших танцівниць. А між ним та дівчатами постала кохана дружина Ліліана.

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Варто зазначити, що чоловік також часто публікує різноманітні відео, але на кадрах він регулярно з’являється у парі саме зі своєю благовірної. Хоча інколи стається і так, що він танцює з іншими дівчатами.

Той факт, що Ліліана — його постійна учениця очевидний. Але невідомо, чи присутня вона абсолютно на всіх уроках, або ж відвідує лише свій курс.

Нагадуємо, востаннє пара давала інтерв’ю 3 роки тому. Тоді Влад зізнався, що він переїхав разом з родиною, а також розповів, що в їхніх планах з дружиною є поповнення. Чи досі вони збираються народити дитину залишається загадкою, адже після цього ні Влад, ні Ліліана жодного разу не підіймали дану тему.

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Чоловік Руслани Писанки розповів, як та чим харчується без дружини
Чоловік Руслани Писанки розповів, як та чим харчується без дружини

Чоловік легендарної української телеведучої, акторки театру і кіно Руслани Писанки, бізнесмен Ігор Ісаков показав, як харчується без неї. Як відомо, всіма улюбленої ведучої не стало 19 липня 2022 року, коли їй було 56 років. Це сталося після того, як в неї виявили рак, який дуже стрімко прогресував. Відтоді в українців живе пам’ять про Руслану Писанку, а її чоловік зазначав, що житиме разом із домашніми улюбленцями.

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Останній пост, який він зробив, показав, чим та як нині харчується, живучи один. Насамперед, це самі звичайні та прості макарони, які може приготувати будь-який чоловік. А ще, шматочок вареного м’яса та томатний сік. Загалом його сторінка виглядає досить позитивно, просто та буденно. Він пише пости про свою кішечку Флешку, яка притягнула додому маленьке чудо каченя (живим і здоровим). І він думав і не знав, що з ним робити. Його підписники одразу ж почали писати, що каченя дуже гарне й для нього необхідно збудувати хатинку. А також, щоб воно жило на вулиці, дихало свіжим повітрям, і на додачу придбати їй чи йому пару, й загалом тоді розвести каченят.

Руслана Писанка з другим чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка з другим чоловіком Ігорем Ісаковим

Каченя, якого додому принесла кітка Флешка, Ігор Ісаков покупав, нагодував, обігрів і наділив неабияким піклуванням. Потім в його дворі побачили й дорослу качку. Читачі припустили, що імовірніше всього, вона прийшла по своє каченя. Ставить Ігор Ісаков й інші, добрі та душевні пости. Насамперед, про білочок, котиків, песиків. Ще він любить ходити на “тихе полювання”, збирати гриби і показувати свій “улов” у мережі.

Як відомо, телеведуча Руслана Писанка та Ігор Ісаков одружилися в 2012 році. Разом вони прожили 12 років. Після 24 лютого 2022 року Руслана Писанка виїхала до Німеччини, де стало відомо, що вона має онкологічне захворювання. З цим всім телеведуча боролася до літа, але через те, що рак активно прогресував, врятувати її життя не вдалося.

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм
Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм

Після того, як Віра Брежнєва стала зіркою вітчизняної сцени, в її житті з’явилося багато залицяльників. Але спочатку вона віддала перевагу олігарху Михайлові Кіперману. Від нього артистка народила дочку, але щастя пари тривало недовго, хоча обидва виглядали задоволеними стосунками.

Через багато років стало відомо, що Віра Брежнєва так само як і її продюсер Костянтин Меладзе не була вірна обранцю. А походи наліво ставалися прямо на роботі, адже ці двоє закрутили інтрижку.

Роки минали, але вони залишалися разом, і згодом стало зрозуміло, що ця історія кохання — не пересічна, а особлива. Костянтин розлучився зі своєю дружиною, Брежнева покинула коханого-багатія. Незабаром пара зіграла розкішне весілля в Італії.

Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм

Декілька років тому співачка ще говорила про своє бажання народити від продюсера, але 2022-го все кардинально змінилося і вже поповзли чутки про розлучення. 2023-го Брежнєва підтвердила дану інформацію.

Причина розлучення досі невідома, але подейкували, що продюсер взявся за старе та знову завів коханку. Втім, Віра Брежнєва недовго залишалася самотньою, і нещодавно засвітилася, як поговорюють, з новим обранцем. Сталося це біля Палацу України перед концертом Океану Ельзи.

Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм

Богдан Беспалов повідомляє, що обранець у артистки дійсно непростий, має серйозні зв’язки та непогані доходи.

“Подейкують, що чоловік досить заможний і має багато зв’язків, як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі”, – зазначив Беспалов.

Нагадуємо, що Віра та Костянтин так і не розповіли, як саме поділили своє майно. За деякими джерелами, Меладзе залишив свою колишню дружину навіть без псевдоніму, за іншими даними, сама співачка змогла відкусити великий шматок пирога і залишила свого колишнього чоловіка у мінусі.

“Це було не життя…”: дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні – що сталося

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

Четверта дружина Віктора Павліка – блогерка Катерина Репяхова завжди була відверта зі своїми підписниками та розповідала їм у всіх подробицях про все, що відбувається у її житті. Дівчина не випускає телефон із рук навіть у найекстремальніші моменти. Так, пізно ввечері Репяхова написала тривожне повідомлення на чорному тлі про те, що у неї почався гострий приступ циститу – це її хронічне захворювання, з яким вона бореться багато років. Насамперед дружина Павліка наголосила, що їй дуже больно психологічно, адже вона 5 років перебувала в ремісії.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

Жодні ліки не допомагали, тому в сім’ї ухвалили рішення про госпіталізацію. Вже вранці блогерка вийшла в ефір із лікарняної палати та все докладно роз’яснила. Справа в тому, що Катерина вже багато років бореться зі своєю хронічною недугою, яка дуже сильно впливала на її якість життя. Вона шукала лікування по всьому світу та знайшла у Німеччині. Шість із половиною років тому дружина Павліка зробила перше щеплення від циститу і п’ять років перебувала в ремісії, проте через нервовий стрес, як вона вважає, хвороба знову повернулася у гостру фазу.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

Нагадаємо, що у 2024 році дружина Павліка почала активно займатися обстеженням сина Михасика, який до трьох років практично не розмовляв та мав певні проблеми з координацією рухів. Вона водила хлопчика всіма клініками в Україні і навіть вивозила на обстеження до Ізраїлю, здавала десятки аналізів і тестів, у тому числі генетичний, який показав щось таке, що ввело Катерину в сильний стрес.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

“Так сильно я тоді перенервувала, що зараз моє здоров’я просто полетіло. Бережіть свою нервову систему, як можете”, – написала Репяхова з лікарняної палати.

Нагадаємо, що навесні 2024 року Віктору Павліку було проведено серйозну операцію на серці. Декілька днів його дружина тримала інтригу, а потім оприлюднила цілий “кліп” у якому розповіла про все пережите. Тоді багато підписників засудили Репяхову. Користувачі не розуміли, як у такі моменти можна було взагалі взяти до рук камеру.

А що ви думаєте з цього приводу?

Жир на животі “тане”, талія — підтягується: ці 4 правила вирішують знайому всім жінкам проблему

Фітнес-тренери розповіли, як без зайвих зусиль знизити вагу
Фітнес-тренери розповіли, як без зайвих зусиль знизити вагу

Секрет стрункості полягає не тільки у щоденній активності, але також у поєднанні правильного харчування, тренувань та здорових звичок. Фітнес-експерти виділяють кілька основних правил, які допоможуть досягти бажаного результату. Передусім, важливо зосередитися на раціоні, що включає білки, здорові жири та складні вуглеводи. Це допоможе вам не просто схуднути, але й підтримувати енергію протягом дня та мати її запас під час тренувань.

Експерти розповіли про 4 секрети стрункої талії
Експерти розповіли про 4 секрети стрункої талії

Фізична активність відіграє ключову роль у формуванні красивої талії. Особливо ефективними є кругові тренування, які поєднують кардіо та силові навантаження. Завдяки цьому людина не просто спалює жир, а одночасно з цим зміцнює м’язи й покращує загальну фізичну форму. Це сприяє додатковому споживанню енергії, бо чим більше в тілі мускулів — тим вищою є базова кількість калорій, яку необхідно отримувати щоденно.

Також корисно додати вправи, такі як “альпініст” чи “ножиці”, які працюють на зміцнення преса та тонізують косі м’язи живота. Корисною також буде техніка вакууму живота. Вона ефективна для зміцнення м’язів живота (особливо поперечних), що створює підтягнути вигляд. Врахуйте, що вакуум не допоможе спалювати жир, але він створить красивий животик після того, як вам вдасться позбутися зайвих кілограмів завдяки дієті та тренуванням.

Експерти розповіли про 4 секрети стрункої талії
Експерти розповіли про 4 секрети стрункої талії

Окрім фізичних вправ, експерти рекомендують звернути увагу на щоденні звички. Зокрема, важливо підтримувати правильну поставу, оскільки вона візуально робить талію тоншою, а також допомагає уникнути травм під час тренувань. Регулярні прогулянки також сприяють схудненню та покращують метаболізм​. А ще вони дозволяють підтримувати хороший настрій та гарне самопочуття, що також важливо в процесі схуднення.

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Олена Мозгова розповіла, що думає про Олександра Пономарьова
Олена Мозгова розповіла, що думає про Олександра Пономарьова

Навколо шлюбу Олени Мозгової та Олександра Пономарьова ходило багато чуток ще 20 років тому. Подейкували, що ці стосунки допомогли артисту стати відомим, адже він вирішив зв’язати своє життя з донькою відомого композитора.

Також говорили і про те, що в родині є проблеми з вірністю. Втім, співак став достойним вітчимом старшій дочці Олени Миколаївни, і пройшов вчора з непрості речі після того, як вона захотіла його покинути.

Олена Мозгова розповіла, що думає про Олександра Пономарьова

Олена Мозгова у своїх інтерв’ю зізнавалася, що вирішила розірвати шлюб через те, що закохалася в іншого чоловіка. Продюсерка заявляла, що фізичної зради не було, але через багато років Пономарьов вирішив зробити свій хід і в ексклюзивному інтерв’ю заявив, що все ж таки зірка нібито йому зрадила.

Через 20 років перемир’я між колишніми розгорівся серйозний конфлікт. Олена Миколаївна спочатку опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook звернення до свого колишнього, в якому попросила забути її.

А вже через декілька років знову згадала про нього і продемонструвала не бажання навіть зв’язувати себе з людьми з минулого, а також порпатися в ньому. І таким чином виразила усі свої почуття до колишнього чоловіка, який вирішив згадати минулі образи в інтерв’ю та зачепив Мозгову.

Нагадуємо, що нині Олена Миколаївна перебуває у шлюбі з виконавцем Девідом Аксельродом. Співачка не збиралася виходити за нього заміж і відкрито говорила про те, що не вірить в шлюб. Але коли дізналася про свою вагітність, то все ж таки розписалася. Незабаром у пари з’явилася дівчинка Соломія.

Тим часом Олександр Пономарьов не тільки ще раз одружився, але й встиг розлучитися та знайти щастя з іншою вже цивільною дружиною. Подейкують, що новою обраницею артиста стала його концертна директорка. Останнім часом серед українських виконавців це вельми популярний сюжет роману.

Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

Павло Зібров зізнався, про яку співачку давно мріяв
Павло Зібров зізнався, про яку співачку давно мріяв

Легендарний український естрадний співак і композитор, 67-річний Павло Зібров, відверто зізнався про те, що йому до-вподоби така співачка, як Настя Каменських. Це сталося під час того, як він перебував у студії “Радіо П’ятниця” та приймав участь в їхній постійній рубриці “Кому шо?” (Кого обере Павло Зібров).

Ведучий радіостанції запитав його, кого б він обрав: Олю Полякову чи Тіну Кароль. Павло Зібров відкинув голову назад і з величезною насолодою і натхненням промовив: “Каменських”. Відео того, як співак зізнався в своїх вподобаннях з’явилося на сторінці “Радіо П’ятниця” в соцмережі Instagram.

Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою
Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою

Далі було ще цікавіше, адже Павлу Зіброву запропонували обрати між Настею Каменських і Олею Поляковою, він обрав перший варіант. Потім його запитали: а якщо Настя Каменських чи Тіна Кароль? Він знов сказав: “Каменських”. А коли вже питання дійшло до того: Настя Каменських чи Олександра Заріцька (вона ж KAZKA), то він надав перевагу Заріцькій. А далі взагалі просто понеслось, тому що, на заміну Заріцькій око Павло Зіброва “впало” на відому блогерку та співачку Анну Трінчер.

Далі позицію тримала Анна Трінчер, як це було на самому початку з Настею Каменських. Павло Зібров надав перевагу Трінчер у порівнянні з Іриною Федишин, Альоною Омаргалієвою. А ось перед ким поступилася своєю передовою позицією Анна Трінчер, так це перед Іриною Білик. Останню Павло Зібров навіть назвав: “Ірочка…”. І в результаті всього цього перемогла саме Ірина Білик.

Це відео та пост неабияк сподобався та розважив користувачів Instagram і всіх підписників “Радіо П’ятниця”. У коментарях вони зазначають, що Павло Зібров є просто легендарним співаком і загалом, він великий молодець. Також всі жадають якомога частіше бачити його в якихось нових проєктах, на концертах і загалом у медійному просторі.

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес розповів про рішення стати чайлдфрі
Володимир Дантес розповів про рішення стати чайлдфрі

Сьогодні у світі є дуже багато людей, які свідомо відмовилися від народження дітей. Цей рух називається чайлдфрі та почав зароджуватися у XX сторіччі. Аргументами для такого рішення зазвичай виступають прагнення зосередитися на кар’єрі, фінансові труднощі, погане здоров’я тощо. Іноді людина може просто не бачити себе у ролі батька або матері.

Одні такий підхід сприймають цілком спокійно, вважаючи, що кожен має право на особисту свободу, інші — критикують людину за відхід від традиційних цінностей і негативний вплив на демографічну картину. Та попри різноманітні суперечки цей рух набув широкого поширення й навіть дістався Володимира Дантеса! Так, співак теж задумався про чайлдфрі.

Тобто у Дантеса і його коханої Даші Кацуріної не буде спільних дітей? Нічого конкретного про це сказати не можна, адже про свої плани пара не заявляла. Що стосується чайлдфрі, то цей термін артист застосував жартома після операції, проведеної для свого пса Василя.

Володимир розповів, що йому було прикро відводити його на процедуру, та ще більш прикро стало, коли він забирав тваринку. Але Дантес зазначає, що вони не планували зводити його з кимось, тому операцією просто полегшили йому життя. І з цією тезою погодилися підписники співака, які також розповіли про свої історії та доповнили допис аргументами.

По-перше, таке рішення дарує тварині спокійне життя. Тепер Василь може просто радіти та веселитися без концентрації на природних бажаннях, які не можна задовольнити. Також це позитивно впливає на організм песика, бо нереалізація бажань може йому шкодити.

Якщо ж ви звернули увагу на конус та не розумієте, для чого він на голові, хоча операцію проводили в іншому місці, то це тимчасовий “аксесуар”, який необхідний для того, щоб пес не мав доступу до місця операції. Такий комір захищає від зайвих рухів та не дозволяє гризти чи облизувати шви, що могло б призвести до ускладнень.

Остання путь: як поводяться коти та кішки незадовго до смерті? Увага на ці 6 ознак

Ветеринари розповіли, як поводяться кицьки незадовго до того, як планують померти
Ветеринари розповіли, як поводяться кицьки незадовго до того, як планують померти

Старість або важка хвороба, які наближають смерть, характерні не лише людям, але й тваринам. Вчасно помітити їх людині складно. Але коти мають дуже гострі відчуття, тому раніше помічають зміни у власному організмі. Звісно, тварини не розуміють концепції смерті. Але неочікувані зміни можуть їх лякати, що відображається на поведінці, яку здатен помітити господар і допомогти своєму улюбленцю в останні дні його життя.

Природною реакцією хижака є пошук схованки. Саме там киця хоче сховатися від небезпеки, яку відчуває, перечекати її. Якщо тварина відчуває дискомфорт, вона може втікати туди, де її ніхто не потурбує. Також коти можуть шукати схованки, щоб провести там останні хвилини, адже в цей момент всі почуття стають загостреними. Тому киці часто йдуть з дому.

Ветеринари розповіли про 6 ознак того, що кішка готується померти
Ветеринари розповіли про 6 ознак того, що кішка готується померти

Іншою реакцією є бажання знаходитися під опікою господаря. Коти мільйони років живуть поряд з людиною. Тому замість реакції, яку відчувають хижаки у природних умовах, вони можуть навпаки проявляти більше бажання, ніж зазвичай, бути поруч з господарем.

Зменшення апетиту — ще один з тривожних сигналів. Перед смертю кицька перестає їсти, пити або робить це дуже мало. Це часто супроводжується втратою ваги. Також улюбленець може стати слабким і млявим, проводячи більшість часу в стані спокою чи сну, хоча раніше він був дуже активним та грайливим. Відсутність енергійності також може бути проявом загального погіршення здоров’я.

Також коти можуть стати більш дезорієнтованими через когнітивні порушення, їхня координація погіршується настільки, що вони часто сидять в одному місці. Тварина часто не має сил для стрибків. Кицька може втратити навички користування лотком або просити їжу, від якої вона потім відмовиться.

Ветеринари розповіли, як коти поводяться незадовго до того, як планують померти
Ветеринари розповіли, як коти поводяться незадовго до того, як планують померти

Також перед смертю серцебиття та дихання улюбленця можуть стати нечастими та нерегулярними. Киця стає більш чутливою до дотиків, реагує на кожен рух чи найменший шум. Під час таких проявів необхідно проконсультуватися з ветеринаром, щоб зрозуміти причини стану та, якщо це необхідно, забезпечити тварині комфорт в її останні дні.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Олександр Еллерт показав, як змінився в США
Олександр Еллерт показав, як змінився в США

Мало хто здогадувався, що історія Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта завершиться настільки швидко. Пара подавала великі надії шанувальникам, і фанати сподівалися побачити їхнє весілля. Натомість, вони розійшлися, і при цьому далеко не одразу.

Зірка говорив про те, що не готовий відпустити свою обраницю і доволі довго намагався її повернути. Остання зустріч колишніх відбулася під час евакуації з Києва. Вони провели декілька днів Карпатах, після чого їхні дороги розійшлися назавжди. Тоді публіка помітила, що між ними виник серйозний конфлікт.

Олександр Еллерт показав, як змінився в США

Олександр Еллерт показав, чим займається після переїзду в США
Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Архівна фотографія актора з його особистої сторінки в Instagram

Ксенія на той момент рушила в Бельгію, а Олександр спочатку повернувся в столицю, після чого емігрував до Сполучених Штатів Америки. З тих пір він живе там. Зірка неодноразово повертався на батьківщину, але робив це без шуму та гаміру.

А зараз знаменитості говорять, що вони владнали непорозуміння між собою і залишилися у нейтральних взаєминах без образ та гірких емоцій.

Олександр будує своє життя за океаном, виступає з концертами, а також веде заходи. Неможливо не помітити, що переїзд пішов йому на користь, і зараз він виглядає просто фантастично.

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому постав з ідеальною посмішкою, блискучим шовковистим волоссям та дорогою технікою.

Немає сумнівів, що за бажанням Олександр може з легкістю знайти собі нову обраницю серця та можливо навіть одружитися ще раз. І хто знає, ким виявиться його нова обраниця на цей раз.

Тим часом Ксенія Мішина неодноразово натякала на появу в неї нового бойфренда, але за офіційною версією, продовжує бути самотньою.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Катерина Велика показала першу зустріч із сином
Катерина Велика показала першу зустріч із сином

Коли Катерина Велика вперше з’явилася на майданчику “МастерШеф”, то справила незабутнє враження не лише на учасників шоу та суддів, а й на телеглядачів. Молода жінка вражала своїми яскравими та дорогими вбраннями, а також розповідями про багатого чоловіка-мільйонера, який виконує всі її примхи. При кожній зручній нагоді Катерина з властивою їй марнославством, наголошувала, що тільки вона гідна перемоги, адже має неймовірні кулінарні здібності.

Катерина Велика на кухні МастерШеф
Катерина Велика на кухні МастерШеф

За це її багато хто недолюблював. Проте водночас зростала й армія шанувальників, які з цікавістю спостерігали за її життям у соціальних мережах. Так, 16 жовтня 2020 року стало відомо, що Катерина Велика вперше стала мамою. Дитина з’явилася після 15 років шлюбу, коли жінці вже було 40 років.

Катерина Велика показала першу зустріч із сином
Катерина Велика показала першу зустріч із сином

Цей день для зірки “МастерШеф” став найщасливішим у житті. Тоді вона написала:

“Наш син народився сьогодні Андрій Андрійович Великий 3130 гр та 51 см. Він схожий на нас обох. Красивий ангел, що спустився з небес”.

З того часу щороку в день народження сина Катерина Велика публікує зворушливий пост, в якому знову і знову освідчується хлопчикові в коханні. 2024-й не став винятком. Так, у мікроблозі Великої з’явилася фотографія, на якій вона позувала разом із 4-річним сином, який сидів верхи на поні.

атерина Велика показала сина
атерина Велика показала сина

А також знімок, зроблений відразу ж після його народження.

Катерина Велика на кухні МастерШеф
Катерина Велика на кухні МастерШеф

“Наша перша зустріч. Кохання з першого погляду”, – підписала кадр Велика.

Зазначимо, що за останні півроку у житті найбагатшої учасниці МастерШеф відбулися кардинальні зміни. Влітку стало відомо, що Катерина подала на розлучення зі своїм чоловіком Андрієм Великим. Причини розставання зірка так і не озвучила, а просто попросила допомогти їй знайти хорошого адвоката з шлюборозлучних процесів.

Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком
Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком