Названі продукти, які покращують стан шкіри

Однією зі складових формули здорової шкіри є наше харчування - все, що ми вживаємо, залишає на ній слід.

Яким би бездоганним не був макіяж, здорова шкіра все-одно залишається в пріоритеті. Адже природну красу не замінять жодні косметичні засоби. Та й, врешті, доводиться банально менше часу витрачати на щоденний мейкап, коли на обличчі немає прищів та інших проблем.

Однією зі складових формули здорової шкіри є наше харчування – все, що ми вживаємо, залишає на ній слід. Давайте розберемося, що ми повинні їсти кожен день, щоб назавжди забути про тональну основу.

Насамперед потрібно розуміти, що стан всього нашого організму безпосередньо залежить від гормонів: починаючи від настрою, закінчуючи якістю наших м’язів, наприклад. Так як вироблення гормонів великою мірою залежить від жирів, потрібно включити в раціон продукти, що їх містять.

Насіння і горіхи
Це одні з найкращих продуктів для жіночого здоров’я. Існує багато їх різновидів, які можна легко міксувати кожен день, додаючи до основного прийому їжі.

Жирні сорти риби
Вони містять необхідні людині омега-3 жирні кислоти, які сприяють регенерації і відновленню колагенових волокон шкіри. Додайте лосось до тосту на сніданку і ви швидко помітите поліпшення на вашому обличчі і тілі.

Жирні сорти риби

Рослинні олії
Тут мова піде саме про нерафіновані види олій: кунжутну, гарбузову, олію волоського горіха, кмину і безліч інших. Вони повинні бути сировидавленими – саме при такому способі виготовлення олія зберігає всі свої корисні властивості.
Вода
Вона потрібна абсолютно всім живим істотам, і ми – зовсім не виняток. Зневоднена шкіра – проблема багатьох жінок, так як в ритмі сучасного життя ми просто забуваємо пити достатню кількість саме чистої води. Наш організм більше ніж на половину складається з рідини, тому про водний баланс не варто забувати. Візьміть за правило носити з собою маленьку пляшечку води – так ви завжди залишитеся hydrated.
Зелень і овочі
Клітковина – найкращий очищувач кишечника. Вона знижує рівень інсуліну в крові і нормалізує всі обмінні процеси. Овочі найкраще вживати в свіжому вигляді сирими.

Зелень і овочі

Ці продукти повинні бути в достатній кількості в раціоні кожної дівчини і жінки будь-якого віку. Змінивши своє харчування, ви згодом зможете забути про дорогу косметику, шкіра вашого обличчя буде і так прекрасно виглядати. Однак пам’ятайте, що вживати корисні продукти потрібно кожного дня, а не згадувати про здоровий раціон раз в місяць.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.