Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків можна врятувати у домашніх умовах

Блискуче волосся без посічених кінчиків — чи це не мрія кожної дівчини та жінки? Виявляється, гарного результату можна досягти і без допомоги дорогезних салонів краси чи стилістів. Прості відповіді знайдуться всюди: дізнайтеся, як можна допомогти і вашим локонам.

“Просто додай це у шампунь”. Звучить, як фраза з реклами часів нашого дитинства. Втім, блискуче волосся без посічених кінчиків і справді можна отримати, знаючи один б’юті-секретик. Виявляється, відповідь, яка турбувала мільйони українок знаходиться зовсім поруч на аптечних полицях.

Блискуче волосся без посічених кінчиків: міф чи реальність?

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Природою у кожній українці закладена розкішна краса волосся, адже наші жінки з давніх-давен славилися своєю косою. Предки вірили, що у цьому криється вся фемінна енергія та сила. Саме тому молодим забороняли десь, окрім свят носити розпущені пасма, у фольклорі це висміювалося. Одруженим жінкам після весілля покривали голову хустиною, аби ніхто, окрім законного чоловіка більше не дивився на локони коханої.

Та нинішні умови стресу, екології, жорстка вода — все це занепастило коси багатьом красуням. Проте, завдяки прогресу науки врятувати ситуацію все ще можливо. Ще наші матуся пам’ятають, як у роки дефіциту рятували обличчя “АЕВІТОМ”.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Ці вітаміни можна приймати всередину, а також наносити на шкіру голови, якщо берете його в ампулах. Капсули можна розчавлювати та олійку, що знаходиться в ній втирати у кінчики чи додавати у шампунь. Слід звернути увагу на те, що після першого разу ви, звісно, не побачите яскравого результату. Трихологи пояснюють, що не існує такого поняття, як склеєні кінці локонів. Сухе волосся краще прибрати, а потім починати відрощувати свіже, здорове. Додавати вітаміни слід щонайменше 2 місяці.

Нагадаємо, що блискуче волосся без посічених кінчиків — це щоденна праця і не лише безпосередньо з об’єктом живлення. Спеціалісти радять окрім додавання “АЕВІТА” у шампунь, також переглянути свій раціон та додати більше насичених жирів та білків.

Схожі статті

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.

Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.