Блискуче волосся без посічених кінчиків: просто додай цю олію у кондиціонер і локони будуть, як з реклами

Не пропустіть цю статтю, якщо хочете мати блискуче волосся без посічених кінчиків. Копієчний інгредієнт у кондиціонер та ваші прядки будуть сяяти більше, ніж в рекламі.

Не секрет, що волосся — це гордість кожної жінки. Прекрасна половина завжди мріє мати розкішну шевелюру. Структура волосся швидко пошкоджується жорсткою водою, прасками або плойками, укладанням, неправильно підібраним доглядом та інше. Щоденно жінки шукають панацею, щоб врятувати пошкоджене волосся та іноді витрачають на це купу грошей. Проте є підручні інгредієнти, які можуть зробити диво з вашим волоссям.

Блискуче волосся без посічених кінчиків: який інгредієнт додати у щоденний догляд?

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Жінки сторіччями використовували різні олії для догляду за волоссям. Олія ши, або як її ще називають, олія каріте — це рослинна олія яка виготовляється з насіння дерева Ши. У прохолоді олія набуває більш твердої текстури, схожої на крем. У теплі знову стає рідкою та комфортною для нанесення. Олія каріте має у своєму складі багато вітамінів та мінералів, жирні кислоти та інші корисні інгредієнти. Олія ши зволожить волосся та створить захисну плівку, яка буде перешкоджати новим ушкодженням.

Достатньо додати невелику кількість олії у ваш щоденний догляд за волоссям, наприклад, у кондиціонер, та використовувати таку маску декілька разів на тиждень, залишаючи на 20 хвилин. Після чого ретельно змити теплою водою. Не витративши багато коштів та сил, ваші прядки будуть виглядати блискучими та відновленими.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

За добу до використання цього догляду обов’язково треба зробити тест на алергію. Невелику кількість олії нанести на шкіру та залишити до вбирання у шкіру. Через добу оцінити результат. Якщо з’явився свербіж, сип або почервоніння шкіри, негайно змити олію водою та звернутись до лікаря. При відсутності будь-яких проявів алергійної реакції можна сміливо використовувати цей засіб та насолоджуватись волоссям без посічених кінчиків.

Нагадаємо, що отримати блискуче волосся без посічених кінчиків можливо тільки при регулярному догляді. Бажаємо здоров’я та краси!

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.