Просто додай це у шампунь: блискуче і гладке волосся без посічених кінчиків гарантовано – є у кожній аптеці

Перукарі розкрили секрет, як отримати гладеньке волосся без посічених кінчиків, не витративши на це всю зарплатню. Який копієчний засіб купити в аптеці, щоб отримати шевелюру, як у рекламі?

З давніх-давен головним атрибутом жіночої вроди було розкішне та здорове волосся. Сьогодні жінки витрачають багато часу та коштів, аби їх шевелюра була блискуча, шовковиста та без посічених кінчиків. На якість на стан волосся впливає багато зовнішніх чинників: спека або навпаки, морози, неякісний шампунь або інші засоби догляду за волоссям, вкладання зі стайлінгом, накрутка плойками або вирівнювання прасками. Все це провокує появу посічених кінчиків, через які волосся виглядає тьмяним та недоглянутим. Професійні маски та шампуні можуть серйозно вдарити по гаманцю та не кожна може собі дозволити дорогі засоби.

Спосіб завивки волосся без плойки
Блискуче і гладке волосся без посічених кінчиків

Але не треба впадати у відчай та хапатися за ножиці, якщо ваша шевелюра втратила блиск та має посічені кінчики. Зробити шампунь, не гірше ніж у професійних перукарнях, можна й у домашніх умовах. Варто лише додати у нього простий інгредієнт, який можна купити в кожній аптеці за копійки.

Щоб отримати гладеньке волосся без посічених кінчиків, достатньо додати у ваш  повсякденний шампунь рідкий гліцерин. Середня ціна пляшечки цього засобу коштує в аптеці близько 30 грн. Гліцерин має пом’якшувальну дію та сприятливо впливає на стан волосся. Шампунь з цим засобом пом’якшить та зволожить ваші локони, надасть блиску та гладкості прядкам та захистить від ламкості й посічених кінчиків. Але це не всі плюси, які ви отримаєте, якщо регулярно почнете використовувати шампунь з гліцерином. Засіб позбавить вас лупи та допоможе зменшити жирність шкіри голови. Волосся стане слухняним, перестане пушитися, а також прискориться його ріст.

Блискуче волосся без посічених кінчиків
Блискуче і гладке волосся без посічених кінчиків

Але не треба додавати всю пляшечку гліцерину у шампунь. Достатньо їх змішати у пропорції 2:1, де дві частини буде шампунь, та помити голову звичним для вас способом. Також гліцерин можна додавати у маски для волосся, але перед використанням обов’язково необхідно провести тест на відсутність алергічної реакції, нанісши невелику кількість засобу на шкіру. У разі виникнення почервоніння чи висипання, слід відмовитись від використання гліцерину та звернутись до лікаря.

Нагадаємо, що отримати гладеньке волосся без посічених кінчиків можливо, якщо використовувати засоби для догляду на регулярній основі. Бажаємо краси та здоров’я.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.