Названі поширені жіночі звички, що викликають набір ваги

Іноді жінки навіть не підозрюють, що їхні звички призводять до набору зайвої ваги.

Деякі жінки впевнені, що роблять все правильно, однак зайві кілограми нікуди не щезають.

Тим часом американські дієтологині Лорен-Харріс-Пінкус і Келлі Джонс вважають, що деякі поширені жіночі звички призводять до набору зайвої ваги.

І хоча вони здаються цілком безневинними, їх треба уникати. Дієтологині називають декілька таких звичок, пише видання Eat this.

Так, Харрі-Пінкус підкреслила, що жінки, які є мамами маленьких дітей, часто їдять стоячи. Ніколи не варто так робити, оскільки наш мозок усвідомлює прийом їжі, коли людина їсть сидячи і ретельно все пережовує.

Дієтологиня також не рекомендує доїдати за дітьми калорійні закуски – сир, нагетси та інші. Набагато краще заздалегідь готувати і їсти протягом дня легкі страви – фрукти, овочі, грецький йогурт.

Схуднення
Схуднення

За словами експертів, завжди потрібно прислухатися до свого організму, а не намагатися вибрати щось не калорійне. Бо в такому випадку ви з’їсте більше, не отримавши при цьому насичення.

Крім того, дієтологи не радять розділяти їжу на шкідливу і корисну. У раціоні має обов’язково враховуватися вміст в продуктах поживних речовин, вітамінів і мінералів.

Келлі Джонс порадила жінкам, які мріють про ідеальну фігуру, не захоплюватися поживними батончиками, не пропускати сніданок, який має містити білкову їжу, і відмовлятися від щедрих вечерь.

Експертка також проти захоплення низьковуглеводними дієтами, оскільки це може негативно позначитися на репродуктивному здоров’ї жінки. Дієтологиня порадила скоротити кількість перекусів і влаштовувати більше повноцінних прийомів їжі, навіть не зважаючи на відсутність часу і щільний графік.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.