Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Відмова від сніданку – це не лише погана звичка, але й потенційно шкідлива практика для здоров’я. Адже сніданок надає організму необхідну енергію після сну та готує його до активності протягом дня.

Також, люди які снідають, зазвичай менше схильні до перекусів та переїдання впродовж дня, що може бути важливим для збереження здорової ваги. Сніданок забезпечує мозок необхідними поживними речовинами, що покращує когнітивні функції та зосередженість протягом дня.

Дієтологи завжди акцентують на цьому, за їхніми словами, однією з найкращих опцій для початку ранку є яйця – продукт, що насичує організм та не спричиняє різких коливань рівня цукру в крові. Вони містять важливі вітаміни різних груп, такі як В, В1, В2, В6, В9, В12, А.

Але є ще один продукт, який може зробити ваш сніданок набагато цікавішим і кориснішим – авокадо. Це справжній скарб корисних речовин, таких як мононенасичені жири, калій, вітаміни К, С, Е та інші. Його наявність в раціоні може підтримати здоров’я серця, шкіри та кісток.

Експерти розповіли, які продукти на сніданок сприяють схудненню
Експерти розповіли, які продукти на сніданок сприяють схудненню

Окрім того, авокадо – чудова основа для приготування різноманітних намазок, які можна використовувати для сніданку. Наприклад, авокадо з додаванням помідорів, лимонного соку та спецій або авокадо з додаванням соєвого соусу та часнику. Ці намазки не тільки смачні, але й додають багато корисних речовин до вашого сніданку.

Зірки українського шоубізу, що ретельно слідкують за своїм здоров’ям, неодноразово показували ці продукти у власному раціоні. Словом, Тіна Кароль дотримується одного з ключових правил харчування – більше білків та менше вуглеводів.

“Ніщо так не руйнує красу та тонус, як вуглеводи”, – каже зірка.

Експерти розповіли, які продукти на сніданок сприяють схудненню
Експерти розповіли, які продукти на сніданок сприяють схудненню

Схожі статті

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.