Домашні улюбленці піднімають настрій навіть у безнадійно зіпсований день: кумедні дивацтва хвостатих (ВІДЕО)

Домашні улюбленці заряджають позитивом і рятують від самотності.

Люди заводять домашніх улюбленців з різних причин. Хтось не може знаходитися сам у квартирі, хтось боїться самотності.

Для когось кішка, собака, папуга або інша тварина стає способом замінити родину або втрачену рідну людину.

Але найчастіше хатні тварини з’являються у родинах, де є діти. Таким чином батьки намагаються привчити маленьку людину турбуватися про інших.

Проте, яку б тварину не вирішила завести людина, крім вірного друга вона отримує ще й заряд позитиву. Найчастіше різні кумедні ситуації виникають там, де живуть коти або собаки.

І висіння на шторах, пірнання в акваріум чи сон з господарем – це найменше чого можна очікувати від чотирилапих друзів.

Особливо багато кумедних моментів трапляється, коли в родині є і дитина, і хвостатий друг. Самі по собі діти роблять таке, від чого у батьків волосся стає дибки, а з чотирилапим другом взагалі суцільний позитив.

Ворожнеча котів і собак може стати ще одним джерелом позитиву. Особливо коли кіт набагато менший за собаку, але нахабства в нього набагато більше.

Або коли кіт вважає, що собака для нього не ворог, а величезна м’яка іграшка. Особливо так думають кошенята, які точно не бояться прийти і погратися з величезним собакою.

Хоча веселять господарів не лише коти і собаки, а й папуги, хом’яки та інші тварини. Особливо кумедно спостерігати за тим, як папуги намагаються повторити звички господарів.

Не менш цікаво спостерігати і за тим, як пернаті реагують на нові для них речі. Мало того, що вони перестають їх боятися, так ще й починають вважати своєю власністю або взагалі дугом.

Заводити тварину чи ні – особиста справа кожного. Але дивитися на те, що роблять брати наші менші можна вічно.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.