Андрій Данилко відкрив секрет, що запропонувала Лайма Вайкуле Вєрці Серючці: “Я відчував переляк, якусь турботу”

У цей непростий для України час підтримка від своїх друзів та знайомих дає змогу подолати труднощі. Необхідно морально підтримувати один одного, і тоді буде легше на душі

Дружба, якщо вона справжня, ніколи не пропадає. І навіть якщо людина потрапляє у скрутну ситуацію, друг обов’язково допоможе та виручить. В наш непростий час, в якому перебуває Україна після 24 лютого 2022 дружити непросто, особливо якщо ви знаходитесь по різні боки барикади. Але справжній друг завжди залишається другом у будь-якій ситуації. Андрій Данилко з перших днів подій, що відбулися після 24 лютого 2022 року, засудив росію. Український шоумен Андрій Данилко нещодавно розповів, що у перші дні після подій в Україні до нього додзвонилася співачка Лайма Вайкуле. У її голосі Андрій Данилко відчув хвилювання та переляк за його долю та дбайливі нотки. Як написав Андрій Данилко, Лайма Вайкуле сказала: “Андрюша, приїжджай, якщо потрібна якась допомога”. Звичайно, артистові це було приємно чути, особливо в такий час. Також Андрій Данилко повідомив, що його підтримала грузинська співачка Ніно Катамадзе. Коли в Андрія Данилка запитали, чи дзвонили йому Філіп Кіркоров чи Алла Пугачова, він відповів: “Мені навіть краще без дзвінків. Ну, що вони скажуть?” Для інформації: Андрій Данилко став відомим, коли виступив у ролі провідниці Вєрки Сердючки. Це було 01.04.1993 року у Полтаві. Там проходила “Гуморина”. А вже у 2008 році Андрію Данилку було надано звання народного артиста України. Після подій в Україні 24 лютого 2022 року Андрій Данилко залишився у Києві. Він надає допомогу ЗСУ та переселенцям. Його інтерв’ю у соціальних мережах дивляться багато людей та беруть з артиста приклад. Андрій Данилко з гумором підтримує своїх передплатників і, таким чином, мотивує їх на дії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".