І Богові, і кесарю не виходить: Зеленський звільнив заступника Єрмака, який прислуговує в Києво-Печерській Лаврі

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника керівника Офісу президента "згідно з поданою ним заявою". Про це повідомляє офіційна онлайт платформа ОП.

До призначення на посаду заступника керівника Офісу Трофімов працював виконавчим продюсером у студії “95 квартал”.

Серед іншого відомо, що він є активним парафіянином Києво-Печерської Лаври і навіть прислуговував предстоятелю УПЦ Московського патріархату, митрополиту Онуфрію.

Пан Трофімов неодноразово хизувався такими відео в мережі. Останнє викладене керуючим справами УПЦ МП митрополитом Антонієм 18 жовтня.

Сам Трофімов каже, що не вважає це за щось погане, оскільки виступає за невтручання держави у церковні справи.

Проте в Ютюбі «гуляє» багато відеоматеріалу, на якому п.Трофімов обіцяє представникам УПЦ МЦ розібратися з переходами парафій під крило автокефальної ПЦУ.

Дехто висловлюється про те, що тимчасовий перехід і перереєстрація громад державними органами у певній мірі спричинена зацікавленістю у цьому питанні пана Трофімова. Хоча він особисто такі звинувачення відкидає.

У Офісі Президента  сферою відповідальності Сергія Трофімова була регіональна політика та комунікація з керівниками місцевих державних адміністрацій.

Подейкують, що не зовсім вдалий для пропрезидентської партії результат на останніх виборах у місцеві ради й спричинив відставку Трофімова.

Хоча він залишається позаштатним радником Президента. А, отже, вплив його буде той самий.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.