45 років і 11 місяців боротьби: Зеленський святкує ювілей. Життя наймолодшого президента України у фактах

Сьогодні 25-го січня свій ювілей святкує наймолодший президент України Володимир Зеленський. Сильний, мужній, сміливий та найрішучіший лідер країни, якого вітає вся країна та його перша леді.

Володимир Зеленський за останній рік став справжнім прикладом мужності для всіх світових володарів держав. Оскільки його президентство припало на повномасштабний напад зі сторони росії, то це стало приводом показати всі свої чоловічі та лідерські якості, які неймовірно вражають та викликають шалену повагу й подяку. Певно, щодня на свою адресу Зеленський чує слова подяки, але сьогодні ці слова лунають з вуст кожного українця.

Володимир Зеленський святкує ювілей
Володимир Зеленський святкує ювілей

Але з особливою ніжністю Володимира привітала його дружина Олена Зеленська. Перша леді зазначила, що її чоловік зовсім не змінився з того самого часу, коли вони познайомились.

“Мене часто запитують, як ти змінився, за цей рік. І я завжди відповідаю: Не змінився. він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять” – написала Олена.

Та насправді пані Зеленська зазначила, що змінилась лише одна важлива деталь – зникла посмішка з вуст нашого президента, і Олена бажає йому більше причин для того, щоб щиро посміхатися світові. А також, як справжня дружина, перша леді попросила подарунок і для себе:

“Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість”

Саме це привітання від найближчої людини у житті президента, розлетілося мережею та вже розібрано на цитати, і все через щирість, оскільки вся країна бачить яке сильне кохання та підтримка поєднує президентське подружжя. Це по-справжньому. Це щиро.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє

І насправді в цьому й полягає сила найкращого президента України за всю історію її існування – у щирості. Адже Володимир завжди відвертий, чесний та справжній. За свої 45 років він зумів зберегти в собі людину, на яку зараз рівняється всесвіт.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.