Неймовірно корисно та дуже бюджетно: смачна вечеря на всю сім’ю, яку домашні з’їдять разом з тарілкою

Інколи неймовірно смачну вечерю можна приготувати за лічені хвилини, якщо знати, як правильно це зробити. Ми в цьому питанні вам допоможемо!

Величезний вибір магазинних сортів макаронних виробів, проте, не завжди може допомогти приготувати деякі страви. Для них потрібна свіжоприготовлена ​​м’яка домашня локшина. Курячий бульйон з домашньою локшиною або лагман, що отримує все більше поширення, особливо смачними виходять саме з локшиною, яку зробили тільки що, вклавши в її виробництво все тепло домашнього вогнища і любов до тих, кого хочеться смачніше нагодувати. Різним народам здавна знайомі секрети приготування локшини з борошна пшеничного чи рисового. Деякі національні страви включають гречану локшину, локшину з борошна бобових або локшину скляну (з крохмалю). Ці домашні макаронні вироби можна додавати в супи, салати, подавати як гарнір, або одночасно, наприклад, з грибами і морепродуктами. Але ми пропонуємо зробити саме яєчну з курячими сердечками.

Яєчна локшина – популярна страва китайської кухні. Та й в інших країнах її використовують із задоволенням. Вона входить до складу різноманітних супів, виступає як гарнір до будь-якого м’яса або риби. У будні і навіть у свята страва з яєчною локшиною виглядатиме ошатно і радуватиме всіх, якщо подати її, наприклад, з вершковим соусом і шматочками сьомги. Приготувати можна магазинну локшину, але буде ще краще, якщо, обравши відповідний рецепт страви з яєчною локшиною, ви замісите домашнє тісто з простих інгредієнтів, розкотите його, наріжете на тонкі смужки і використовуєте для створення смачного шедевра.

Інгредієнти

  • Молоко — 150 мілілітрів
  • Локшина — 400 грамів
  • Сир твердий — 200 грамів
  • Масло вершкове — 40 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Курячі сердечка — 300 грамів
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Помідор — 1 штука
  • Яйця курячі — 1 штука

Як смачно приготувати локшину з сердечками

Помиті курячі сердечка очистьте і дрібно наріжте. Цибулю дрібно поріжте. Помідор нашинкуйте кубиками. Сир натріть.

Рецепт приготування локшини

На нагріту сковороду викладіть цибулю і сердечка. Смажте декілька хвилин, після чого посоліть та поперчіть. Обов’язково додайте помідори. Готуйте до тих пір, поки волога повністю не випарується.

Локшину відваріть. У форму викладіть половину локшини і посипте половиною сиру. Зверху викладіть сердечка, накрийте їх рештою локшини. Розмішайте яйця з молоком та полийте отриману масу.

Смачна локшина з сердечками

Запікайте 30 хвилин при температурі 180°C до готовності.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.