(Фотодоказ) Викрито таємний шлюб Олега Винника: онлайн-енциклопедія оновила дані, назвавши прізвище дружини

Родина Олеги Винника - справжня таємниця, проте все рано чи пізно стає правдою.

Найбільш бажаною розгадкою для всіх фанатів української музики є викриття таємничої особи дружини Олега Винника. Про неї артист ніколи не згадував в інтерв’ю, а на всі питання про його шлюб волів відмовчуватися. Хоча, одного разу він і не витримав натиску журналістів та дещо грубо відповів на питання про сімейний стан.

Олег Винник заявив, що йому понад 40 років і наївно думати, що він досі холостякує.

Серцеїд-блондин. Фото Олега Винника у молодості. Світлину взято з вільного доступу.

Про молоді роки співака дуже важко судити, адже він їх провів здебільшого закордоном. Спершу Олег поїхав на заробітки до Німеччини, був гувернером для дітей. Проте, його серце тягнулося до прекрасного, до музики. Він вирішив почати підкорювати сцену. Чи була у цей момент дружина у Винника – невідомо. Проте, згодом прихильники дізналися, що майже все життя артиста супроводжувала його бек-вокалістка Таюне. Так народилися чутки про їх таємний шлюб.

Олег Винник інколи підсвідомо обіймає Таїсію або бере її за руку. Фото взято з вільного доступу.

Олег Винник в Інстаграмі не проти підігріти плітки. Він залюбки вітає свою напарницю зі святами та не шкодує теплих слів. На її День народження він написав дуже ніжну публікацію, присвячену Квітці Таюне.

Тим не менш, про їх стосунки фанати могли лише здогадуватися. Дотепер було загадкою: хто є дружиною Олега Винника.

Відповідь з’явилася з найбільш несподіваного джерела. На Вікіпедії, всесвітньо відомій енциклопедії, у російськомовній версії з’явилася інформація про склад родини артиста. Там поміж інших родичів є рядок про дружину. Нею виявилася Таїсія Сватко, яка більш відома глядачеві, як Таюне.

Таїсія Сватко – дружина Олега Винника. Скріншот взято з Вікіпедії.

Дивіться більше про цю пару:

Схожі статті