Олег Винник втрапив у бійку: співак ошелешив фактом з біографії та довів, що готовий боротися за Таюне

Головний вовк країни мав завжди сильний характер. Артист розповів, як втрапив у бійку та чого вона була варта.

Олег Винник – справжній український серцеїд. Чоловік підкорив майже всю жіночу публіку своїм мужнім образом та сильним характером. Виявилося, що ще за молодих років співак вже знав собі ціну та не боявся відстоювати свої принципи.

Фото Олега Винника у молодості. Світлину знайдено на просторах мережі.

Виявилося, що коли Олег Винник був ще юнаком, він міг навіть помахатися кулаками. В інтерв’ю Дмитру Гордону артист зізнався, що мав досвід участі у серйозній бійці, коли довелося лишитися навіть власних зубів.

Дмитро Гордон, як завжди блискуче провів інтерв’ю з Олегом Винником. Скріншот взято з кадру передачі. 

За словами Винника, події відбувалися в часи його юності в селі Червоний Кут Черкаської області – на батьківщині артиста. Історія має класичний початок: побилися через дівчат. До речі, потенційна дружина Головного вовка народилася та проживала у тому ж регіоні, що й сам співак.

Сталося все так, що місцеві хлопці з якими гуляв Олег Винник, прознали, що з сусідніх сіл на дискотеку їдуть інші парубки. Звісно, інтерес представляють не зовсім танці, а знайомства з тамтешніми дівчатами, що й не сподобалося юнакам.

Звісно, хто зрадіє конкуренції, ще й на любовному фронті. Юнаки вирішили тумаками відвадити чужосельців від їх потенційних обраниць.

Олег Винник співає на сцені у селі. Кадр взято з комедії “Скажене весілля”

У бійку поліз і сам Олег. Співаку не пощастило, він зазнав втрат та лежав без свідомості. Хлопцю тоді вибили два зуби, а після потасовки односельці приводили майбутню зірку української естради до тями водою. Ось, яка буремна молодість у чоловіка Таюне!

Схожі статті