Тіна Кароль зізналася, що не вміє готувати і розповіла, як компенсує цей недолік: Дану Балану буде важко

У всіх є недоліки, а поп-діви не є виключенням.

Тіна Кароль ніколи не приховувала того факту, що неймовірно швидко набирає зайву вагу. Доволі часто можна спостерігати трансформації тіла поп-діви від випуску до випуску проектів, в яких вона приймає беспосередню участь. Тіна пояснила, що саме тому повністю відмовилася від будь-якого виду солодощів і цукру.

Тіна Кароль не вміє готувати

За словами артистки, залишатися у формі їй вдається переважно завдяки суворим обмеженням в харчуванні. Також зірка ненамагається уникнути фізичних тренувань і постійно ділиться з підписниками різноманітними світлинами  з спортзалів та фітнес-центрів.  Зірка також щиро зізналася, що не вміє готувати:

“Я не вмію готувати, тому збираю собі їжу вже готову заздалегідь. Чому я навчилася недавно – солити ягоди. Це дуже смачно”, – каже Кароль, а також демонструє салат з авокадо, горіхів, насіння і лохини з додаванням гімалайської солі.

До речі, близько місяця тому Тіна Кароль повідомила, що стала веганом. Відмовитися від їжі тваринного походження вона вирішила напередодні подорожі до Намібії і пов’язала це з тим, що перехворіла на коронавірус.

А Дан Балан при цьому з прихильністю ставиться до їжі і навіть відкрив в Кишиневі мережу швидкого харчування “Bunika’s”. Видання “Agora” опублікувало фрагмент реєстраційної виписки, з якої випливає, що бренд зареєстрований саме на ім’я Дана Балана. Серед засновників або адміністраторів підприємства Балан не значиться. Тож навіть якщо Тіна готувати не вміє, то Дан добре попіклувався, щоб вони не залишилися голодними.

Схожі статті