Як склалася доля Максима Неліпи, який був зіркою, а потім не міг знайти роботу: просив допомоги у фанатів

Цей телеведучий постійно був на виду, а потім раптово зник з телеекранів. Що з ним сталося?

Колись Максим Неліпа був провідним телеведучим на українському телебаченні. Його можна було побачити на самих популярних телеканалах, його запрошували на доволі високорейтингові шоу. Але з часом він зник. Подейкують, що справи у зірки йдуть погано, але це цілковита неправда.

Криза у кар’єрі Максима Неліпи

Максим Неліпа

Свій останній зв’язок з телебаченням Максим Неліпа підтримував завдяки спорту. Ведучий працював у спортивній програми, звідки і мав хороший дохід. Втім, після того, як він покинув проект в нього почалася чорна смуга. Деякі джерела повідомляють, що телеведучий навіть був змушений просити у власних підписників допомоги, так як не міг знайти роботу. Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі власне резюме та попросив користувачів його поширити.

Однак, не все так погано. Деякі українські агенства досі пропонують Максима Неліпу у якості ведучого свят. Це говорить про дві речі: по-перше у Максима Неліпи є гроші, щоб платити агенту, а по-друге, ціна за його послуги становить аж три тисячі доларів.

Скріншот вебсторінки агенства Прайм Івент.

І це дуже непоганий результат. Що ж стосується кар’єрного спаду, то Максим Неліпа не єдиний, хто був змушений просити допомоги. Наприклад, Ольга Фреймут свого часу майже не пішла на дно, а допоміг їй ніхто інший, як Дмитро Коляденко, який запросив телеведучу у свою музичну програму і нагадав українським продюсерам про її існування. І це їй неймовірно допомогло. Зірка досі вдячна другу, який не покинув її у складні часи.

Схожі статті