Катерина Бужинська засвітилася на фестивалі у Болгарії: як прийняли українку та чим зачарувала наша зірка

Катерина Бужинська, відома українська співачка вже засвітилася у Болгарії. Дізнайтеся, чому помандрувала артистка закордон.

Катерина Бужинська після пандемії не стала довго чекати та поїхала закордон. У Болгарії артистку радісно зустріла публіка та прихильники. Співачка виступила на фестивалі.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська

Бужинська побувала на заході “Під сонцем Болгарії”, головна ідея якого – популяризація української культури. Крім вокалістів на фестивалі також представлені конкурсанти в номінаціях “Хореографія”, “Образотворче мистецтво”, “Театральне мистецтво”.

Катерина Бужинська

Артистка відзначила, що помітила багато сильних і талановитих конкурсантів. Каже, що у творчої молоді було багато часу, аж 2 роки аби підготуватися до виступів (минулого року через пандемію захід скасували).

Чим окрім організації заходів займається Катерина Бужинська?

Співачка продовжує свою творчу діяльність. Вона під час пандемії, як і більшість інших артистів проводила час вдома, а вже зараз, коли в Україні рекордно низька кількість захворювань, зірка гастролює. Була кілька днів тому у курортному місті Трускавець:

Не забуває за роботою і про свою родину Бужинська. У зірки – троє дітей. Старша Олена майже не з’являється на знимках разом з відомою матір’ю, а ось молодші двійнята, яких жінка подарувала Дімітару Стойчеву, радо посміхаються для Інстаграму:

“Час проведений з найдорожчими – безцінний. Один день з життя мами”, – натхненно написала артистка.

Поділилася зірка світлинами з відпочинку зі своїми малятами.

Схожі статті