Фіналістка “Холостяка-11” Юля Зайка вперше показала свою маму, яка могла б бути тещею Богдана Юсипчука

Фіналістка 11 сезону романтичного проєкту "Холостяк" Юля Зайка Бельченко познайомила шанувальників зі своєю мамою.

Юлія – ​​одна з найскандальніших учасниць “Холостяка-11”. Спочатку конкурентки розпустили чутки про те, що Бельченко працювала в сфері ескорту, потім Михайло Заимвако залишив дівчину без заповітної троянди, після чого повернув її в шоу перед самим фіналом, хоча в підсумку свій остаточний вибір зробив не на користь Зайки.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Двічі героїня статті йшла з проєкту з розбитим серцем, але популярності їй це тільки додало. Юля вже знялася в епізоді серіалу “Кріпосна”, побувала на кухні “МастерШеф” як запрошена гостя, отримала кілька блогерських нагород, а також вона може похвалитися величезною кількістю підписників в Інстаграмі. Схоже, проблеми на особистому фронті Бельченко зробили її публічне життя набагато яскравішим, ніж воно було раніше.

Нещодавно Зайка не на жарт здивувала своїх шанувальників новиною про весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком. Одні почали вітати пару, інші не могли повірити, що все це не розіграш.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка

Як виявилося, одруження дійсно було постановочним, а Юлія і Богдан – не пара. Публіка дуже бурхливо сприйняла цю новину. Навіть головна конкурентка Бельченко на серце холостяка Заливако Анна не змогла промовчати і прокоментувала ситуацію. Але найуважніші відразу помітили, що на так званому весіллі не були присутні батьки молодят.

Загладити “провину” перед мамою Зайка вирішила розкішним подарунком на день народження – дівчина влаштує найріднішій людині незабутню подорож до Грузії, де та завжди мріяла побувати.

Юля Зайка з мамою
Юля Зайка з мамою

До речі, раніше Юля вже знайомила фанатів з матір’ю, і багато користувачів мережі відзначали їх помітну схожість. Мама Бельченко – акуратна, доглянута і усміхнена жінка, яка підтримує дочку в усіх починаннях.

Схожі статті