Екс-чоловік Ані Лорак не зміг жити без дружини і знайшов собі її двійника: мініатюрна брюнетка – копія зірки

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення зі співачкою знайшов собі нову обраницю, яка вражає зовнішньою схожістю з Кароліною.

Мурат Налчаджиоглу став колишнім чоловіком Ані Лорак після того, як неодноразово попадався на зраді. Причому на чисту воду його вивела не артистка особисто, а папараці. Втім, це було нескладно – турецький красень на очах у всіх проводив час з іншими жінками. Його не зупинила навіть наявність спільної дитини з зіркою – дочки Софії.

Ані Лорак та її донька Софія
Ані Лорак та її донька Софія

Коли в мережу потрапило скандальне відео, на якому Мурат обіймає незнайомку, Лорак йому подзвонила. У своє виправдання Налчаджиоглу спочатку говорив, що це не він, а потім і зовсім сказав, що думав, що на кадрах поруч з ним вона, Ані.

“Він публічно з’являвся з дівчатами і поводився неналежно в країні, місті, де всі мене поважають. В якому світлі він виставляв мене?”, – згадувала виконавиця в програмі “Доля людини”.

Ані Лорак
Ані Лорак

Після розлучення колишнього чоловіка Ані Лорак почали помічати в компанії дуже схожої на співачку нової пасії – візажистки Лілії. Про їхню схожість писали безліч користувачів мережі. І з цим важко посперечатися, адже типаж дійсно однаковий – брюнетка з ідеальними рисами обличчя, пухкими губами, темними очима, мініатюрна і красива. До речі, вона, як і артистка, теж самотужки виховує доньку.

Мурат Налчаджиоглу з Лілією
Мурат Налчаджиоглу з Лілією

Близько року тривали їхні стосунки, поки в ЗМІ на початку 2021-го не почали з’являтися нові спільні фото Ані Лорак з чоловіком Муратом, нехай і колишнім, які натякають на можливе возз’єднання екс-пари. Коментувати чутки знаменитість не стала, а більше подробиць про це дивіться у відео нижче:

Схожі статті