Юрій Горбунов покинув Катю Осадчу з двома дітьми: поки дружина займається нащадками, він розважається

Юрій Горбунов залишив кохану дружину вдома і полетів до інших жінок.

Місяць тому відома українська телеведуча, зірка програми про життя відомих людей “Світське життя” Катерина Осадча стала мамою втретє. У 48-річної тележурналістки народився третій син від Юрія Горбунова — Данило. До цього вона стала мамою спадкоємцю політика Олега Поліщука Іллі, і первістку Юрія Горбунова Івану, якому зараз лише 4 рочки.

Зараз немолода мама активно годує дитину та одночасно працює на телебаченні. Працьовитість Каті не знає меж.

Юрій Горбунов покинув Катю Осадчу

Нещодавно чоловік Каті Осадчої телеведучий Юрій Горбунов  повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що він покинув свою дружину і столицю заради короткої подорожі. Спочатку тележурналіст показав себе у літаку, а згодом стало відомо, що місцем призначення став Харків, куди і прилетів Юрій.

Скріншоти сторінки Юрія Горбунова

На фотографіях, які показав знаменитість постали Ольга Сумська, Олексій Вертинський та  Лілія Ребрик. Усі вони є акторами театру, тому цілком імовірно, що чоловік бере участь у якомусь заході, який включає у себе виступ вище перерахованих знаменитостей.

Наскільки Юрій Горбунов покинув дружину та двох своїх дітей достовірно невідомо. Тим часом Катерина Осадча працює, не покладаючи рук, перериваючись лише на грудне годування Данила. Зірка неодноразово показувала, як саме їй вдається встигати буде мамою, і найавторитетнішим українським ЗМІ.

Нагадуємо, що вперше про стосунки Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стало відомо після того, як зірка зізналася, що носить дитину партнера по сцені. Лише після цього вона вийшла заміж за телеведучого. Дуже давно Катя якось чітко розставила свою позицію щодо одруження. Мовляв, вийде заміж офіційно тільки якщо з’явиться дитина.

Схожі статті