“Заплутались у стосунках”: дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми та звернулася до спеціаліста

Катерина Репяхова і Віктор Павлік – відома українська пара, яка не сходить з перших сторінок наших медіа. Подружжя дійсно цікаве, адже це історія стосунків фанатки і кумира, знаменитості та простої дівчинки, якій випадково дали номер у готелі, де жила зірка.

Віктор Павлік Не приховує того, як сильно кохає свою дружину: вона, наче Попелюшка, потрапила у королівство уваги й турботи. Тепер у її родині вдвічі більше любові, адже з’явилася дитина. Михайлик разом з мамою і татом тепер поїхав на курорт. Втім, не все так солодко у родині зірки. Його дружина раптово повідала про проблеми у стосунках.

Нерівний шлюб

Ще на початку роману Павліка і Репяхової критики відпускали єхидні коментарі, мовляв, чоловік бере у жінки обраницю, що в доньки годиться. Дійсно різниця у віці немала: їй 27, а йому 55. Познайомив пару випадок на концерті. Стосунки узаконили у 2020 році, який став і радісним, і фатальним для музиканта. З одного боку доля подарувала йому можливість обрести нове кохання, а з іншого лишила його молодшої дитини – Павла, який так і не подужав хворобу.

Народження 4-ї дитини

Попри всю хвилю негативу, якою так часто люблять бавити пару критики, подружжя бореться за своє щастя. Плодом кохання став маленький синок Михайлик, який з’явився на світ одразу після маминого Дня народження у червні цього року. Та попри всю сімейну ідилію, без складнощів у стосунках не обходиться.

Дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми

Про це Катерина розповіла у ранкових сторіз. Про складнощі говорила опосередковано, через призму розповіді про свого нумеролога.

Дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми

“Заплутались у стосунках”, – такі слова стали лейтмотивом історії Репяхової.

Дружина музиканта ніколи не приховує, що їхні стосунки – це не ванільна картинка з Інстаграму. Як і у всіх пар – бувають складнощі.

Якщо вам цікава тема відносин пари Віктора та Каті – дізнайтеся про них більше у відео партнерів “Одна минута”.

Схожі статті