В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха: співачка вміло приховує траур чи дійсно щаслива?

Оля Полякова — неймовірна артистка, адже володіє не тільки вокальними даними, але й талантом акторки, гумористки і навіть моделі. Довгонога красуня неодноразово демонструвала свої навички у різноманітних шоу, а відтепер і в житті показала, як вміє ховати справжні почуття від фанатів.

Останнім часом відома українська співачка Оля Полякова дає багато приводів обговорювати її в мережі. Артистка запустила спільний проєкт з Машою Єфросиніною, у якому розповідає багато цікавих деталей про особисте та подружнє життя. Також Суперблондинка не на жарт взялася за ремонт стріхи в елітному будинку у центрі Києва, де знаходиться її квартира.

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха. Кадри ремонтних робіт біля будинку Полякової

Журналісти підозрюють співачку у тому, що вона намагається добудувати пентхаус.

Горе в родині Олі Полякової

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха

Але в сім’ї є речі, які Оля Полякова намагалася приховати. Наприклад, нещодавня смерть її свекрухи — мами чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського. Журналісти каналу “Новини. LIVE” у програмі “Викриття” розкрили сумну деталь життя зіркового подружжя.

Виявилося, що олігарх Вадим поховав маму зовсім нещодавно. Саме цим вони пояснюють дивну поведінку артистки, яка не просто не хоче давати коментарів пресі, а навіть не бере трубку. Варто відмітити, що на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram жодної згадки про горе в сім’ї.

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха

Якщо Вадим носить траур, і одягнутий у все чорне, то співачка на цей рахунок не тривожилашся: одягає кольорові трендові речі, посміхається і навіть не видає страшної події ні словом, ні ділом.

Однак, варто звернути увагу на кадри, які були зроблені папараці і все стає на свої місця — на обличчі співачки ні тіні посмішки, а стан родини зрозумілий будь-кому, хто зіштовхнувся у своєму житті зі смертю. Обставини та причини кончини свекрухи зірки невідомі.

Схожі статті