Ксенія Мішина натякнула, чому полишила Олександра Еллерта: “Відчули злість”. Що трапилося у стосунках пари?

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт здаються елегантною парою, що як і всі: то свариться, то гучно мириться. Нещодавно знаменитості повідомили, що вони - знову разом. Попри ейфорію возз'єднання, закохані досі не наважуються прямо розповісти про розрив. Втім, Мішина вже тонко про це натякнула.

Проєкт “Холостячка” став проривом на українському телебаченні. Вперше у шоу, де молоді люди шукають пару, головною героїнею, яка робила вибір та рухала сюжет стала жінка. Редактори вирішили, що така сильна та незалежна особистість, як Ксенія Мішина може претендувати на звання головної незаміжньої країни. Потенційних наречених було 15, але своє серце акторка вирішила віддати гумористу Олександру Еллерту.

Ксенія Мішина натякнула, чому полишила Олександра Еллерта

Чоловік – не промах. І у шоу на телебаченні знімався, і власне у мережі створив. Пара з радістю їздила на відпочинок, познайомила своїх діток, але у липні цього року Ксенія раптово заявила, що порвала з обранцем.

Чому розбіглися Ксенія Мішина і Олександр Еллерт?

Влітку акторка зробила гучну заяву про те, що вона вирішила продовжити свій шлях без роману з Сашею. Ні слова більше не розповіла знаменитість про свої стосунки і з головою пішла у роботу.

Лише зараз вона наважилася привідкрити душу.

У новій публікації Мішина описала свої роздуми про те, як з дитинства нас привчали “бути гарною людиною”. Особливо діставалося дівчатам, яким нав’язували думку про те, що гнів та агресія – не їхня емоція.

“…з дитинства нас вчили “хороша дівчинка, не розмахує, не кричить, не злиться і не лається”. І знову крива логіка. І ми заходимо на нове коло: вина за те, що випробували злість і агресію до інших або навіть до себе, неважливо …”, – пише екс-холостячка.

Підсумовує Ксенія думкою про те, що кожен має обирати в першу чергу себе, а не нав’язані емоції. Ця теза дуже перегукується з її літнім постом про розрив.

Схожі статті